Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Лов на Вещици
Отличен 4.5
(2 гласа)

Лов на Вещици

Лов на Вещици е защитна игра, а ти си в ролята на на сладка вещица. Използвай магическите си сили за да защитиш кристалния замък от безкрайните вражески вълни. Успех.
Посещения: 4517 Добавено: вт 27 яну 2015
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Q, W, E, R - смяна на руните.
Обратно в Земята на Зомбитата
Обратно в Земята на Зомбитата е игра в която трябва да изминеш максимално голямо разстояние с един опит. Играта е с ретро графика, и главната ти цел е да помогнеш на малкото зомби да избяга от гневните хора. Бягай, скачай по главите на плъховете за да събираш енергия и събирай монети за да купуваш подобрения.
Обратно в Земята на Зомбитата
2.50
2,9K
Истински Войни
Римляните са завзели цялото северно кралство на Викингските племена. Останали са неколцина оцелели викинги, които планират да се съюзят срещу римската империя. Застани на чело на тази сбирщина от викинги които са готови да умрат за свободата си. Успех.
Истински Войни
4.25
19K
Империите на Аркея
Командире, добре дошъл на острова на залеза. Този, някога проспериращ остров е ограбен от пиратски набези през последните месеци. Сега тези кръвопийци са впили зъби в богатия град Хартвейл. Дай на злодеите това което заслужават.
Империите на Аркея
5.00
12,3K
Zombies Versus Pumpkins
Защитете тиквите от атаката на зомбитата, като стреляте с оръдието.
Zombies Versus Pumpkins
5.00
4,7K
Atomic Creep Spawner
Atomic Creep Spawner е уникална по-рода си игра с ретро графика. Твоята цел е да спреш злия рицар който краде златото ти. Той ще се опитва да достигне до червената топка. Пускай най-различни същества които трябва да спрат злия рицар.
Atomic Creep Spawner
3.00
4K