Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Лов на Вещици
Отличен 4.33
(3 гласа)

Лов на Вещици

Лов на Вещици е защитна игра, а ти си в ролята на на сладка вещица. Използвай магическите си сили за да защитиш кристалния замък от безкрайните вражески вълни. Успех.
Посещения: 5633 Добавено: вт 27 яну 2015
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Q, W, E, R - смяна на руните.
Нападението на Рицарите
Можеш ли да излезеш победител от тази битка? В тази игра трябва да се въплътиш в ролята на стрелец който трябва да защитава родината си от атаките на рицарите. Стреляй по враговете с лъка си докато не ги повалиш. Не им позволявай да стигнат до стената. Купувай си нови оръжия в магазина.
Нападението на Рицарите
2.67
9,7K
Гангстерски начин
Играта Гангстерски начин ви хвърля дълбоко в тъмният незаконен свят на мафията и гангстерските банди. В началото на играта вие сте ново попълнение в редиците на мафията и трябва да изпълните няколко мръсни мисии, за да се докажете вашата лоялност. След всяка успешно завършена мисия получавате възнаграждение, което можете да изхарчите за по-добри оръжия и броня. Успех с кариерата ви на гангстер!
Гангстерски начин
4.75
6,4K
Toss the Turtle
Изстреляйте костенурката възможно най-далече. След всеки изстрел печелите пари, с които подобрявате оборудването си.
Toss the Turtle
4.00
11,8K
Електрошок
Използвай електрическото си супер оръжие и стреляй по най-различни мишени. Изпълнявай различни мисии, и след всяка успешна мисия използвай парите които си спечелил за да ъпгрейдваш екипировката си.
Електрошок
4.00
18,9K
Най-търсения Бандит
Ти си бил изгонен от собствената си земя, защото някакъв богаташ е показал документи, че той е истинския собственик на земята. Той ти предлага да откупиш земята си срещу 100.000 долара - пари които ти нямаш. Мятай се на коня си и се опитай да изкараш малко пари като ограбваш каруци и влакове. Успех.
Най-търсения Бандит
4.00
5,6K