Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Лов на Вещици
Отличен 4.33
(3 гласа)

Лов на Вещици

Лов на Вещици е защитна игра, а ти си в ролята на на сладка вещица. Използвай магическите си сили за да защитиш кристалния замък от безкрайните вражески вълни. Успех.
Посещения: 5358 Добавено: вт 27 яну 2015
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Q, W, E, R - смяна на руните.
Чудовища TD
Чудовища TD е защитна игра със страничен изглед предоставена от Playhub. Целта ви в тази игра е да защитите базата си, като строите защитни кули и ги упгрейдвате редовно, за да одържат на засилващите се атаки на чудовищата.
Чудовища TD
5.00
11,2K
Заслужават да Умрат 2012
Новата версия на супер успешната игра Заслужават да Умрат 2 е вече и при нас. Както и в предната версия, трябва да подобряваш колата си и да газиш и стреляш по зомбитата. Крайната ти цел е да се измъкнеш от града.
Заслужават да Умрат 2012
4.57
104,8K
Звезден Пехотинец
Звезден Пехотинец е игра за оцеляване, в която трябва да се защитаваш от безкрайните орди злонамерени извънземни. Оцелявай възможно най-дълго и подобрявай оръжията и бронята си. Бий се срещу босовете, и много други. Съдбата на вселената зависи от теб.
Звезден Пехотинец
5.00
3,8K
Зомби Защита
Зомби защита е екшън игра с много стрелба по зомбита. Родния ти град е под заплаха и само ти можеш да спреш гладните зомбита. Скрий се зад барикадите и обстрелвай прииждащите зомбита. Целта е да ги спреш преди да разрушат барикадата. Презареждай често и подобрявай защита и оръжията си след всяко ниво. Успех и точен мерник.
Зомби Защита
4.00
2,7K
Zombie Slaughter - Turbo Edition
Зашитете барикадата от атаките на зомбитата, след всяка вълна можете да купувате по мощни оръжия и да поправяте окреплението.
Zombie Slaughter - Turbo Edition
3.00
6,3K