Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Лов на Вещици
Отличен 4.33
(3 гласа)

Лов на Вещици

Лов на Вещици е защитна игра, а ти си в ролята на на сладка вещица. Използвай магическите си сили за да защитиш кристалния замък от безкрайните вражески вълни. Успех.
Посещения: 5502 Добавено: вт 27 яну 2015
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Q, W, E, R - смяна на руните.
Дейв Безстрашния Каскадьор
Дейв Безстрашния Каскадьор е нова забавна игра, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Най-важното е да уцелиш точната скорост на автомобила при излитането, така че бъди внимателен и не задържай шпацията, а само я почуквай леко. След всяка каскада можеш да подобряваш автомобила за следващата каскада.
Дейв Безстрашния Каскадьор
4.00
33,5K
Снежни Състезания
В тази забавна зимна игра ти управляваш сноумобил по заснежените планински върхове. Събирай звездичките и прави предни и задни салта за да натрупаш повече точки. Успех.
Снежни Състезания
3.00
2,7K
Zombie Korps
Защитавайте позициите си от вълните атакуващи зомбита, като тренирате войници и стреляте по тях.
Zombie Korps
4.00
23,6K
Горещо Преследване в Града
Горещо Преследване в Града е игра с коли в която ти си в ролята на ченге което трябва да изпълнява различни мисии. Целта ти е да поддържаш безопасността в града и да не разбиваш полицейската кола. След всяка мисия можеш да използваш парите които си спечелил за да подобряваш колата си.
Горещо Преследване в Града
5.00
19K
LEGO Speed Champions
LEGO Speed Champions е състезателна игра с коли която предлага зашеметяваща триизмерна графика. Има три различни класове състезания в които можеш да участваш. Всеки клас предлага уникални писти и коли. Направи своя избор и се впусни в надпреварата.
LEGO Speed Champions
3.72
7K