Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Лов на Вещици
Отличен 4.5
(2 гласа)

Лов на Вещици

Лов на Вещици е защитна игра, а ти си в ролята на на сладка вещица. Използвай магическите си сили за да защитиш кристалния замък от безкрайните вражески вълни. Успех.
Посещения: 5253 Добавено: вт 27 яну 2015
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Q, W, E, R - смяна на руните.
Farm Wars
Защитете фермата от атаката на животните и птиците. След всяко ниво можете да купувате нови оръжия, да подобрявате старите и да наемате хора да ви помагат.
Farm Wars
3.00
8,9K
Robot Attack
В бъдещето съществува град, където хората и роботите са живели заедно до деня, в който роботите взимат надмощие и стават толкова силни, че техният лидер решава, че не се нуждаят повече от хората. Помогнете на хората да се защитят от атакуващите роботи.
Robot Attack
3.00
12K
Empire Island
Развивайте и укрепявайте крепостта си, за да издържите на атаките на вражеските кораби.
Empire Island
5.00
20K
Zombo Buster Rising
Медан, градът на тъмнината е заразен със сериозна болест от мистериозен мъж. Болестта превръща хората в зомбита. Zombo Buster е обучен екип от анти-зомби професионалисти които защитават града. Те току що са прочистили зона от която са получили СОС сигнал. Защитавай сградите от зомбитата като стрлеяш по тях. Събирай пари за подобрения по екипировката.
Zombo Buster Rising
4.50
5K
Exodus
Космическа игра, в която вие сте капитан на боен космически кораб. Защитавайте се от атакуващите кораби и подобрявайте екипировката и въоръжението на кораба си.
Exodus
4.00
6,1K