Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Гладиатор - Истинска история
Много добър 3.92
(13 гласа)

Гладиатор - Истинска история

Гладиатор - Истинска история е страхотна триизмерна игра с много бой и екшън. В тази игра ти си в ролята на гладиатор който доминира арената. Сражавай се с безкрайните вълни от врагове, събирай бонуси, вдигай нива и подобрявай героя си. Успех.
Посещения: 12334 Размер на файла: 28 MB Добавено: ср 28 яну 2015
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Движи се със стрелките.
Z - attack.
X - block.
Гладиатор Арена
Гладиатор е много добре направена екшън игра. Целта ти в тази игра е да станеш най-добрия гладиатор, като се сражаваш в серия от битки на арената. Използвай спечелените от жертвите ти пари за да си купуваш екипировка и да тренираш уменията си на смъртоносен боец.
Гладиатор Арена
4.67
33,2K
Модерни Гладиатори
Побеждавайте ботовете в гладиаторските битки, със спечелените пари можете да си купувате по-мощни оръжия и да отключвате нови арени.
Модерни Гладиатори
4.50
24,9K
R.O.B.O.T
В тази игра вие сте военен робот, който трябва да защити територията си от вражески нешествия. След всяка вълна оборудвате робота си с по-добри оръжия, вериги и много други които ще улеснят играта ви.
R.O.B.O.T
3.00
27,3K
Паркирай Автобуса 3D
Паркирай Автобуса 3D е страхотна игра за любителите на паркинг игрите. Мисията ти е да паркираш големия автобус на точно определеното място без да го одраскаш. Не губи време, защото е ограничено.
Паркирай Автобуса 3D
4.18
169,3K
Спасителен Хеликоптер Х
Спасителен Хеликоптер Х е невероятна триизмерна игра с прекрасна графика. Ти си в ролята на пилот на спасителен хеликоптер и трябва да изпълняваш различни спасителни мисии.
Спасителен Хеликоптер Х
4.50
29,5K