Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Гладиатор - Истинска история
Много добър 3.92
(13 гласа)

Гладиатор - Истинска история

Гладиатор - Истинска история е страхотна триизмерна игра с много бой и екшън. В тази игра ти си в ролята на гладиатор който доминира арената. Сражавай се с безкрайните вълни от врагове, събирай бонуси, вдигай нива и подобрявай героя си. Успех.
Посещения: 12387 Размер на файла: 28 MB Добавено: ср 28 яну 2015
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Движи се със стрелките.
Z - attack.
X - block.
Гладиатор Арена
Гладиатор е много добре направена екшън игра. Целта ти в тази игра е да станеш най-добрия гладиатор, като се сражаваш в серия от битки на арената. Използвай спечелените от жертвите ти пари за да си купуваш екипировка и да тренираш уменията си на смъртоносен боец.
Гладиатор Арена
4.67
33,3K
Модерни Гладиатори
Побеждавайте ботовете в гладиаторските битки, със спечелените пари можете да си купувате по-мощни оръжия и да отключвате нови арени.
Модерни Гладиатори
4.50
25K
Луди Камиони
Луди Камиони е триизмерна игра с камиони. Играта предлага реалистична графика. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти за първото място. Трябва да спечелиш всяко състезание за да продължиш напред. Приятна игра.
Луди Камиони
4.40
27,3K
Traffic Slam
Много добре направено 3D рали. Играта зарежда малко бавно.
Traffic Slam
3.33
202,1K
Хобит - Бягство с Бъчва
Хобит - Бягство с Бъчва (The Hobbit - Barrel Escape) е екшън игра вдъхновена от култовия нов филм Хобит. Играта предлага невероятна триизмерна графика. Ти си спуснат в дървено буре по реката, и целта ти е да се измъкнеш невредим от това приключение. Орките ще те дебнат отвсякъде, пази се и стреляй с лъка си. Успех.
Хобит - Бягство с Бъчва
4.29
11,8K