Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Операция на Специалните Части
Отличен 5
(4 гласа)

Операция на Специалните Части

Операция на Специалните Части е екшън игра с реалистична 3D графика изпоlзваща Unity 3d платформата. Заредете вашето оръжие и се впуснете в екшъна.
Посещения: 8192 Размер на файла: 11 MB Добавено: ср 4 фев 2015
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
R - презареждане.
C - клякане.
Операция Буря 3
Операция Буря 3 е една от най-готините и реалистични игри с лъкове. В нея можеш да изпробваш уменията си с древното оръжие. Селото ти е атакувано, а ти си най-добрия стрелец в селото и единствения който може да отблъсне атаката. Успех.
Операция Буря 3
3.00
21,9K
Операция Картечница
Операция Картечница е игра със стрелба с невероятна триизмерна графика. В тази игра ти си в ролята на смел войник който защитава базата си от безкрайните атаки на врага. Стреляй по всичко което се движи и се опитай да останеш жив колкото се може по-дълго. Успех с оцеляването в тази вражеска среда.
Операция Картечница
4.00
29,9K
Арената на Блъскащите Колички
Ако обичаш блъскащи колички, то тази игра е точно за теб. В тази игра блъскащите колички имат мощни двигатели. Включи се в надпреварата и блъскай колите от противниковия отбор докато не разрушиш всички, без изключение. Използвай турбото и спирачките за по-атрактивни сблъсъци.
Арената на Блъскащите Колички
4.00
26,8K
Гладко Състезание
Гладко Състезание е простичка игра с много добра графика. В тази игра се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Избери си степен на трудност, брой на останалите състезатели и се впусни в надпреварата.
Гладко Състезание
4.00
45,1K
Ловеца на Орки
В тази игра трябва да водиш опасна битка срещу армия от Орки, които искат да те елиминират. Използвай арбалета си за да ги избиеш до крак. Бъди внимателен защото те изскачат от всякъде.
Ловеца на Орки
3.00
10,2K