Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Омерта Мафия
Отличен 4.17
(12 гласа)

Омерта Мафия

Готов ли си да се присъединиш към Мафията? Те ще ти поставят няколко задачи за да преценят дали си способен да се справиш с не-леките задачи. Седни зад волана на някои от най-прекрасните стари коли които съществуват. В играта те очаква доста шофиране и паркиране. Приготви се за доста приключения и трудни мисии в тази интересна игра.
Посещения: 9805 Размер на файла: 23 MB Добавено: пн 9 фев 2015
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - спирачка.
Bomb Detonator
Стигнете до бомбата и я обезвредете преди да е избухнала.
Bomb Detonator
3.00
16,6K
Елитни Пехотинци: Мрежа
Елитни Пехотинци: Мрежа е триизмерна екшън игра в която играете в мрежа срещу играчи от цял свят. Включи се в готово игра или създай своя. Може да избираш измежду 6 различни арени. Избери си игра и се включи в стрелбата.
Елитни Пехотинци: Мрежа
3.00
12,8K
Зимно Мото
Зимно Мото е реалистичен симулатор в който караш пистов мотор по заснежени писти. Играта е направена за Unity Player и предлага зашеметяваща триизмерна графика.
Зимно Мото
4.27
17,2K
Бомбай такси 2
Много трудна игра за паркиране, в която ти си таксиметров шофьор в Бомбай и трябва да паркираш колата си на място, обградено от препятствия. Можеш да избираш от 4 различни таксита които да караш, и повече от 20 нива. Успех с паркирането.
Бомбай такси 2
5.00
22,5K
Mech Mice Academy
Mech Mice Academy е екшън игра от първо лице. Играта е разработена с Unity 3D технология. Играта предлага много различни модове и типове на игра. Избери си най-подходящия, после си избери и сървър в който да се включиш.
Mech Mice Academy
4.33
3,9K