Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Железния Рицар
Много добър 4
(1 глас)

Железния Рицар

1945, Северна Европа, в тайна оръжейна лаборатория е имало вражеска атака. Съоръженията са повредени и се наблюдава странно огъване на време-пространството. Целта ти е да защитиш оборудването от напдащите врагове. Събирай оръжия и амуниции, също и предмети които ще ти помагат в трудната ти задача. Подобрявай уменията си за да успееш да се измъкнеш от този АД.
Посещения: 3792 Размер на файла: 8 MB Добавено: пн 16 фев 2015
Добави към любими
Стрелба с мишката.
WASD - движение и скок.
Е - екшън;
Q - оръжие;
R - презареждане.
SHIFT - щит.
Железния Човек 3
Страхотна нова игра вдъхновена от новия филм за Железния Човек. Помогни на Тони Старк да тества и калибрира новия си MARK 42 костюм. След като приключите с калибровката на костюма, започва истинското приключение. Ще трябва да изпълнявате опасни спасителни мисии, с които може да се справи само железният човек.
Железния Човек 3
4.17
13,2K
Железния Човек - Обличане
Игра за обличане с супер героя - Железния Човек. Подходяща и за най-малките. Смени вида на любимия ти герой по твой вкус и го покажи на приятелите си.
Железния Човек - Обличане
5.00
19,2K
Зомбита срещу Пушката
Зомбита срещу Пушката е зарибяваща екшън игра. Целта е много проста - грабвай пушката и изчисти зомбитата от лицето на земята. Събирай бонуси и ъпгрейди за пушката си, защото тя е твоя най-добър приятел в тези трудни времена. Успех със спирането на Зомби-инвазията.
Зомбита срещу Пушката
3.00
5,2K
Scamper ghost
Игра подобна на класиката Pacman, с тази разлика че можете да се движите по целия екран - няма лабиринт.
Scamper ghost
5.00
5,7K
Легенда за Калевала
Събуждате се в дивата гора с никакъв спомен за това как сте пристигнали. Добре дошли в опасния свят на планетата Калевала. Изследвайте планетата и използвайте новооткритите си способности, за да победите враговете си. Открийте тайните в този нов свят, изследвайки планетата и борейки се със странни същества, за да оцелеете.
Легенда за Калевала
3.00
5,3K