Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Dusk Till Dawn Racing
Много добър 3.77
(53 гласа)

Dusk Till Dawn Racing

Dusk Till Dawn Racing е състезателна игра в която си се състезавал срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Състезавай се с най-бързите коли по най-трудното писти в света. Печели пари за да отключваш нови автомобили. Успех.
Посещения: 22088 Размер на файла: 4 MB Добавено: пн 23 фев 2015
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - ръчна спирачка.
Снимка 1 от Dusk Till Dawn Racing Снимка 2 от Dusk Till Dawn Racing Снимка 3 от Dusk Till Dawn Racing Снимка 4 от Dusk Till Dawn Racing Снимка 5 от Dusk Till Dawn Racing
Заслужава да умре
Купувай различни видове коли и ги подобрявай, докато успееш да прекосиш пустинята, пълна с орди от зомбита и да достигнеш хеликоптера, който е единственото ти спасение от зомби-кошмара. Трябва да прекосиш около километър, за да стигнеш до хеликоптера. След всеки опит да стигнеш хеликоптера, печелиш пари, в зависимост от изминатото разстояние и с тези пари можеш да подобряваш колата си или да си купиш нова.
Заслужава да умре
3.33
103,7K
Fast & Furious
Изберете вашата кола и участвайте в луди улични гонки.
Fast  & Furious
4.00
38,8K
Състезателни Играчки
Състезателни Играчки е страхотна състезателна игра с коли-играчки. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти. Печели състезания, събирай бонуси, отключвай нови писти и подобрявай количката си.
Състезателни Играчки
5.00
14,3K
Картинг Симулатор
Картинг Симулатор е много приятна триизмерна игра направена за Unity 3d плеър. Пистите в играта са по модел на реални писти в източна Азия. Избери си картинг и се впусни в надпреварата срещу компютърно управлявани опоненти.
Картинг Симулатор
5.00
8,3K
Zombie Ramming
Карайте кола и прегазвайте атакуващите ви зомбита. След всяко ниво можете да поправяте и подобрявате колата си.
Zombie Ramming
5.00
18,7K