Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Dusk Till Dawn Racing
Много добър 3.77
(53 гласа)

Dusk Till Dawn Racing

Dusk Till Dawn Racing е състезателна игра в която си се състезавал срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Състезавай се с най-бързите коли по най-трудното писти в света. Печели пари за да отключваш нови автомобили. Успех.
Посещения: 21891 Размер на файла: 4 MB Добавено: пн 23 фев 2015
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - ръчна спирачка.
Снимка 1 от Dusk Till Dawn Racing Снимка 2 от Dusk Till Dawn Racing Снимка 3 от Dusk Till Dawn Racing Снимка 4 от Dusk Till Dawn Racing Снимка 5 от Dusk Till Dawn Racing
СуперБайк Екстрийм
СуперБайк Екстрийм е състезателна игра с мотори, направена от разработчиците на FOG.com. Запали двигателя на мощната машина и се впусни в надпреварата. Във всяко състезание имаш 5 опонента и 5 обиколки за да ги победиш. Успех.
СуперБайк Екстрийм
3.00
10,1K
Girls Gone Racing
Girls Gone Racing е игра с мотори в които красиви девойки карат кросови машини по тежки трасета. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти и докажи кой е най-добрия мото-кросър.
Girls Gone Racing
3.50
5,7K
Го Карт
Както може би се разбира от заглавието, става дума за игра с картинги. Избери си любимия картинг и се впусни в състезание срещу трима компютърно управлявани опоненти. Състезанията се провеждат на затворено трасе, по 7 обиколки всяко. Опитай се да завършваш първи във всяко състезание.
Го Карт
5.00
12,6K
Ню Йорк Такси 3D
В тази игра ще се опиташ да си изкараш разрешително за такси в Ню Йорк. Играта предлага 18 нива, изпълнени с предизвикателства и трудности. Докажи шофьорските си умения като се справиш с всички трудности през нивата. Трябва да спираш на червен светофар, да се научиш да паркираш и да качваш туристи от туристическите обекти.
Ню Йорк Такси 3D
3.45
73,6K
Премини през Зомбитата
Премини през Зомбитата е нова игра със зомбита. В нея трябва да изминеш максимално разстояние с автомобила снабден с картечница. След всяко ниво може да подобряваш колата си и така да постигаш по-добри резултати.
Премини през Зомбитата
4.50
7,4K