Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Мини Голф 3D
Отличен 5
(2 гласа)

Мини Голф 3D

Мини Голф 3D е забавна мини-голф игра направена за Unity Player, с невероятна 3D графика. Действието се развива в прекрасна зимна атмосфера. Опитай се да вкараш топката в дупката с възможно най-малко удари. Първите няколко нива са лесни, но след това играта става доста трудна, някои нива дори стават невъзможни.
Посещения: 4252 Размер на файла: 24 MB Добавено: вт 17 мар 2015
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Прицелвай се с мишката.
Ляв клик за удар.
Снимка 1 от Мини Голф 3D Снимка 2 от Мини Голф 3D Снимка 3 от Мини Голф 3D Снимка 4 от Мини Голф 3D Снимка 5 от Мини Голф 3D
Мини Мотори
Мини Мотори е забавна игрица в която ще караш мини моторче. Опитай се да минаваш през препятствията без да провалиш нивото. За някои от нивата ще ти трябва добра стратегия. Успех.
Мини Мотори
3.00
2,7K
Мини Командо
В играта Мини Командо се разказва за мъж, чието семейство е отвлечено от войници когато са били на пикник. На горкия човечец не му остава нищо друго освен да вземе пушка и да спаси семейството си. Застреляй всеки който се изправи на пътя ти и спаси семейството си.
Мини Командо
5.00
8,8K
Мини Голф
Мини Голф е много добре направена Мини Голф игра. Постави топката на тревната площ и се прицели правилно към дупката. Опитай се да превземеш всички дупки с минимален брой удари.
Мини Голф
2.50
17,5K
Мини Атака: Градски Битки
Мини Атака: Градски Битки е триизмерна игра направена за Unity Player. Изпълни тренировъчната мисия за да овладееш основите на играта. След това може да се впуснеш в истинския екшън. Ъпгрейдвай оръжията и екипировката си и изпълнявай мисиите които ти биват давани от командването.
Мини Атака: Градски Битки
3.00
8,7K
Мини БМХ пъзел
Готина пъзел игра в която трябва да наредиш картина на колело БМХ. Разбъркай частите и се опитай да наредиш картинката максимално бързо.
Мини БМХ пъзел
3.00
5,3K