Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Военна История
Много добър 4
(2 гласа)

Военна История

Военна История е динамична стратегическа игра, в която бързите ти рефлекси могат да ти донесат победа. Защитавай замъка като стреляш от кулите или пускаш воници на бойното поле. Целта ти е да спреш варварите и чудовищата които се опитват да превземат града ти.
Посещения: 5340 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 24 мар 2015
Добави към любими
Управлява се с мишката.
Снимка 1 от Военна История Снимка 2 от Военна История Снимка 3 от Военна История Снимка 4 от Военна История Снимка 5 от Военна История
Военна Реликва
Военна Реликва е стратегическа игра в която тренираш и подобряваш войници за да ги изпращаш към вражеската база. Избери си страна и се присъедини към войната. След всяко ниво може да подобряваш войниците си.
Военна Реликва
5.00
6,6K
Toxie Radd 2
Мрачен екшън с зомбита. Стреляйте по зомбитата и събирайте нещата, които падат от тях.
Toxie Radd 2
3.00
7K
Улични Бойци
Много добра игра подобна на Street Fighter.
Улични Бойци
4.00
25,4K
Зимна Танкова Атака
Зимна Танкова Атака е зимна игра в която ти си в ролята на войник който е спуснат дълбоко във вражеска територия. Нагърбен си с опасна мисия. Карай танка си през препятствия скрити по пътя ти и използвай голямото си оръдие да стреляш по вражеските войници които ще се опитат да те спрат.
Зимна Танкова Атака
4.00
2,7K
R.O.B.O.T
В тази игра вие сте военен робот, който трябва да защити територията си от вражески нешествия. След всяка вълна оборудвате робота си с по-добри оръжия, вериги и много други които ще улеснят играта ви.
R.O.B.O.T
3.00
26,8K