Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Военна История
Много добър 4
(2 гласа)

Военна История

Военна История е динамична стратегическа игра, в която бързите ти рефлекси могат да ти донесат победа. Защитавай замъка като стреляш от кулите или пускаш воници на бойното поле. Целта ти е да спреш варварите и чудовищата които се опитват да превземат града ти.
Посещения: 5177 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 24 мар 2015
Добави към любими
Управлява се с мишката.
Снимка 1 от Военна История Снимка 2 от Военна История Снимка 3 от Военна История Снимка 4 от Военна История Снимка 5 от Военна История
Военна Реликва
Военна Реликва е стратегическа игра в която тренираш и подобряваш войници за да ги изпращаш към вражеската база. Избери си страна и се присъедини към войната. След всяко ниво може да подобряваш войниците си.
Военна Реликва
5.00
6,5K
Tales of Heroes
Играта не е на английски, но е интересна и няма много за четене.
Tales of Heroes
4.00
21,5K
Къщата на дявола
Твоят роден дом е заразен с вирус който превръща хората в зомбита и инфекцията се разпространява бързо. Ти си единствения който може да спаси хората и да спре заразата. Използвай оръжието си за да държиш зомбитата настрани от хората и хвърляй гранати със серум за да ги лекуваш.
Къщата на дявола
4.00
5,7K
Crash Minions Rockets Zombies
Crash Minions Rockets Zombies е екшън игра, в която вашата цел е да спасите войниците, които са били ранени от врага. Взривявайте вражески ракети и препятствията пред които сте изправени, за да достигнете до ранените войници и да ги транспортирате до медицинския камион. Внимавайте, защото някой от войниците вече са трансформирани в зомбита.
Crash Minions Rockets Zombies
4.00
5,1K
Drag Race Rush
Drag Race Rush е една от най-добрите драг игри излизали скоро. Играта предлага реалистична триизмерна графика направена за Unity Player. Трябва да изчката рекламата в началото да се скрие, тъй като няма начин да я спрете. Успех.
Drag Race Rush
3.59
20,3K