Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Военна История
Много добър 4
(2 гласа)

Военна История

Военна История е динамична стратегическа игра, в която бързите ти рефлекси могат да ти донесат победа. Защитавай замъка като стреляш от кулите или пускаш воници на бойното поле. Целта ти е да спреш варварите и чудовищата които се опитват да превземат града ти.
Посещения: 5669 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 24 мар 2015
Добави към любими
Управлява се с мишката.
Снимка 1 от Военна История Снимка 2 от Военна История Снимка 3 от Военна История Снимка 4 от Военна История Снимка 5 от Военна История
Военна Реликва
Военна Реликва е стратегическа игра в която тренираш и подобряваш войници за да ги изпращаш към вражеската база. Избери си страна и се присъедини към войната. След всяко ниво може да подобряваш войниците си.
Военна Реликва
5.00
6,8K
Нежив или умиращ
Нежив или умиращ е екшън игра която се равива в бъдещето. Земята е нападната от извънземни които се крият под земята и нападат земното население от тяхната подземна база. Трябва да спасите планетата като достигнете ядрото на тяхната база и го унищожите.
Нежив или умиращ
4.00
13,6K
Битката на Георите
Бойна игра с едни от най-известните анимационни герои. Може да избираш измежду 12 бойци, сред които Спайдърмен, Батман, Капитан Америка или Улвърин. Те ще се сражават срещу 7 злодеи като Джокера, Пясъчния човек или Отровата.
Битката на Георите
2.00
13K
Бесни Зомбита
Готина екшън игра в която се сражавате срещу зомбита и ъпгрейдвате вашия герой. Избийте всички зомбита по пътя си, като внимавате за енергията си.
Бесни Зомбита
5.00
7,3K
Choo Choo
Управлявайте влак, стреляйте по вражеските танкове и войници за да спечелите пари. След всяко ниво можете да закупите брони и оръжия за вашият локомотив.
Choo Choo
4.00
13,3K