Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Военна История
Много добър 4
(2 гласа)

Военна История

Военна История е динамична стратегическа игра, в която бързите ти рефлекси могат да ти донесат победа. Защитавай замъка като стреляш от кулите или пускаш воници на бойното поле. Целта ти е да спреш варварите и чудовищата които се опитват да превземат града ти.
Посещения: 5024 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 24 мар 2015
Добави към любими
Управлява се с мишката.
Снимка 1 от Военна История Снимка 2 от Военна История Снимка 3 от Военна История Снимка 4 от Военна История Снимка 5 от Военна История
Военна Реликва
Военна Реликва е стратегическа игра в която тренираш и подобряваш войници за да ги изпращаш към вражеската база. Избери си страна и се присъедини към войната. След всяко ниво може да подобряваш войниците си.
Военна Реликва
5.00
6,5K
Войната на роботите
Защитната система на земята е хакната и сега всички роботи които защитаваха планетата се обърнаха срещу нея. Ти си този, който със шепа хора ще се опита да спаси планетата от атаките на роботите.
Войната на роботите
3.00
6,6K
Gun Bros Lite
Екшън игра с много добре направена графика. Изберете вашият екип и се впуснете в безкрайни битки срещу вражеските вълни атакуващи базата ви. Играта зарежда бавно, защото е 20 МБ.
Gun Bros Lite
3.00
33,4K
Засин
Засин е простичка, но много зарибяваща игра с нарисувани човечета. Мисли бързо и действай в точния момент за да победиш нарисуваните човечета които идват за теб.
Засин
4.00
7,3K
Imperial Warships
В тази игра вие сте капитан на военен кораб. Плувайте из вражеските води, стреляйте по товарни и военни кораби и изпълнете изискванията на мисията.
Imperial Warships
3.00
12,2K