Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Военна История
Много добър 4
(2 гласа)

Военна История

Военна История е динамична стратегическа игра, в която бързите ти рефлекси могат да ти донесат победа. Защитавай замъка като стреляш от кулите или пускаш воници на бойното поле. Целта ти е да спреш варварите и чудовищата които се опитват да превземат града ти.
Посещения: 6007 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 24 мар 2015
Добави към любими
Управлява се с мишката.
Снимка 1 от Военна История Снимка 2 от Военна История Снимка 3 от Военна История Снимка 4 от Военна История Снимка 5 от Военна История
Военна Реликва
Военна Реликва е стратегическа игра в която тренираш и подобряваш войници за да ги изпращаш към вражеската база. Избери си страна и се присъедини към войната. След всяко ниво може да подобряваш войниците си.
Военна Реликва
5.00
7K
Болката на Тигъра
Уникална платформена игра, каквато не сте виждали до сега. На пръв поглед играта прилича на всички други платформени игри - трябва да тичаш из нивата, да събираш предмети и да стигаш до края на всяко ниво. В тази игра обаче, трябва да причиняваш болка на малкия тигър. Скачай по шиповете и върху режещите дискове, и изобщо по всичко което ще ти причини болка.
Болката на Тигъра
4.00
3,4K
Urban Warfare
Много добър 3D екшън в който враговете изскачат на произволни места.
Urban Warfare
3.00
43,7K
Zombie Slaughter - Turbo Edition
Зашитете барикадата от атаките на зомбитата, след всяка вълна можете да купувате по мощни оръжия и да поправяте окреплението.
Zombie Slaughter - Turbo Edition
3.00
6,4K
Принцеса-Дракон
Принцеса-Дракон е огнена магьосница и решава различни задачки в тъмницата с малко помощ от нейните приятелки. В началото на играта си сам самичък, но с напредването на играта ще отключиш съюзници, които ще ти помагат с трудните битки. След всяко ниво можеш да използваш парите които си събрал да подобряваш уменията си. Успех.
Принцеса-Дракон
5.00
2,2K