Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Simpsons 3D Springfield
Отличен 4.27
(11 гласа)

Simpsons 3D Springfield

Simpsons 3D Springfield е игра с много стрелба с любимите ни герои от сериала Семейство Симпсън. Целта ти е да събереш всички понички по нивото и да се защитаваш от гамените с картечница.
Посещения: 7499 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 30 мар 2015
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Контрол - стрелба.
Шпация - презареждане.
Снимка 1 от Simpsons 3D Springfield Снимка 2 от Simpsons 3D Springfield Снимка 3 от Simpsons 3D Springfield Снимка 4 от Simpsons 3D Springfield Снимка 5 от Simpsons 3D Springfield
Смело Сърце
Крал Вилхелм е обявил награда за свещенния Граал, който е загубен от неговия дядо. Плъзнал е слух е че граала се пази от свиреп дракон. Краля е обещал да опрости всички грехове на този който му донесе граала. Заради провиненията ти си изпратен да убиеш дракона и да върнеш реликвата. Сражавай се със зверовете които ще срещнеш по пътя си и подобрявай уменията си за да си готов за Дракона.
Смело Сърце
3.50
6,3K
Последният оцелял
Последният оцелял е нова екшън игра от страхотните Armorgames. Екшънът се развива в град пълен със зомбита наречен Юниън сити. Твоята мисия е да събираш оръжия, да отварряш врати и да избиваш безкраните вълни от прииждащи зомбита.
Последният оцелял
4.00
14,6K
Портите
Портите е игра в която действието се развива в пост-апокалиптична обстановка. Мистериозна порта се появява по средата на родния ти град и от нея излиза цяла армия от мистериозни чудовища. Вземи пушката си и се опитай да помогнеш на останалите войници да спрат настъплението на мистериозните войни.
Портите
5.00
6,1K
Спайдърмен Моторист (Ultimate Spider Cycle)
Спайдърмен Моторист е нова игра с любимия ни герой - човека паяк. Неговият приятел Харви е бил отровен и има нужда от серум-противоотрова. Помогни на приятеля си да се излекува от отровата.
Спайдърмен Моторист (Ultimate Spider Cycle)
4.00
31,5K
Russian Jeep - Helicopter
Управлявайте джипа и стреляйте по хеликоптерите, ако свалите товарен хеликоптер може да вземете бонус за оръжие или скорост.
Russian Jeep - Helicopter
4.00
22,3K