Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Simpsons 3D Springfield
Отличен 4.27
(11 гласа)

Simpsons 3D Springfield

Simpsons 3D Springfield е игра с много стрелба с любимите ни герои от сериала Семейство Симпсън. Целта ти е да събереш всички понички по нивото и да се защитаваш от гамените с картечница.
Посещения: 7398 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 30 мар 2015
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Контрол - стрелба.
Шпация - презареждане.
Снимка 1 от Simpsons 3D Springfield Снимка 2 от Simpsons 3D Springfield Снимка 3 от Simpsons 3D Springfield Снимка 4 от Simpsons 3D Springfield Снимка 5 от Simpsons 3D Springfield
Пътят Z
Пътят Z е страхотна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Мачкай зомбитата по пътя и след всеки опит подобрявай колата си за да можеш да изминеш още по-голямо разстояние следващия път. Успех.
Пътят Z
4.19
13,8K
Deadswitch
Deadswitch е игра със стрелба в която се сражаваш в смъртна битка със своя отбор, срещу отбора на противника. Избери различни оръжия, гранати и викай въздушни подкрепления когато се налага. Спечели битката на всяка цена.
Deadswitch
4.00
12,6K
SAS - Zombie Assault 3
Укрепи и защити твоята зона, като избиваш вълните от атакуващи зомбита. Те ще се опитват да пробият защитата ти, и да проникнат в къщата за да изядат вкусния ти мозък. Поправяй счупените врати и събирай оръжия и други бонуси които ще ти помогнат да оцелееш по-дълго.
SAS - Zombie Assault 3
3.00
21,8K
Последният куршум
Последният куршум е игра със стрелба в която тренирате вашите умения по стрелба с различни оръжия, като пистолет, автомат или снайпер. Прицелете се внимателно и стреляйте бързо.
Последният куршум
3.00
53K
cronusX
Твоята задача в тази нова версия на класическата аркадна игра е да унищожиш астероидите и вражеските кораби - всеки един, който видиш.
Играта предлага нови функции и страхотна 3D графика.
cronusX
5.00
7,4K