Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Simpsons 3D Springfield
Отличен 4.27
(11 гласа)

Simpsons 3D Springfield

Simpsons 3D Springfield е игра с много стрелба с любимите ни герои от сериала Семейство Симпсън. Целта ти е да събереш всички понички по нивото и да се защитаваш от гамените с картечница.
Посещения: 7695 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 30 мар 2015
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Контрол - стрелба.
Шпация - презареждане.
Снимка 1 от Simpsons 3D Springfield Снимка 2 от Simpsons 3D Springfield Снимка 3 от Simpsons 3D Springfield Снимка 4 от Simpsons 3D Springfield Снимка 5 от Simpsons 3D Springfield
Супер Зомби Шутър
Супер Зомби Шутър е ретро триизмерен шутър, който много прилича на бащата на 3D шутърите - DOOM. Събирай оръжия и амуниции за тях, обикаляй по коридорите и стреляй по зомбитата.
Супер Зомби Шутър
4.50
41K
Дуел
Дуел е простичка и много забавна игра, в която ще се върнеш в дивия запад за пистолетни дуели. Дръж мишката върху барабана на револвера си до последно и след това бързо застреляй противника. Успех.
Дуел
4.75
38,7K
Командващ на Армията
Командващ на Армиятае екшън игра с много стрелба. Докажи че твоят кандидат е най-подготвеният за да бъде следващият Командващ на Армията. Избери си герой между Обама и МакКейн и се включи в екшъна. Избий терористите които се крият по нивата и спаси гласоподавателите, събирай бонуси и отключвай нови оръжия. Успех.
Командващ на Армията
3.00
6,8K
Метеор
Вие трябва да защитавате лунна база алфа от 5 вълни на метеори, които са в посока на Луната! Стреляйте по спътниците и НЛО за допълнителни точки.
Метеор
5.00
7,3K
Диги
Забавна малка флаш игричка за свободното време. Сладурския малък миньор Диги ще се опита да прокопае тунел до центъра на земята. Помогни му с тази трудна задача и събирайте ценни метали по време на пътуването. Използвай ги за да подобряваш земекопната си машина.
Диги
5.00
3K