Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Лазер Бой
Добър 3
(1 глас)

Лазер Бой

Лазер Бой е забавна игра разработена за 5 седмици от малък екип от студенти в университета за разработчици на игри.
Посещения: 3834 Размер на файла: 50 MB Добавено: ср 1 апр 2015
Добави към любими
Движи се и скачай с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
1,2,3 - смяна на умения.
Снимка 1 от Лазер Бой Снимка 2 от Лазер Бой Снимка 3 от Лазер Бой Снимка 4 от Лазер Бой
Лазер Бласт
Лазер бласт предлага 20 нива със стрелба и много екшън. Годината е 2081 и странни извънземни същества нахлуват на нашата планета. Ти трябва да ги спреш със своя мощен лазер и роботът наречен Спасителя.
Лазер Бласт
3.00
7,3K
Motor Toons
Motor Toons е страхотна ММО игра с коли и много стрелба. В началото започваш само с едно превозно средство, но с напредването на играта отключваш още. Успех.
Motor Toons
4.00
6,7K
EyeBall Shaun: ReEnvisioned
Завръщането на EyeBall Shaun. На планетата Оксо 16, две еднооки същества живеят заедно - Шон, и неговата възлюбена Даун. Планетата може да е необитаема, но докато те са заедно, всичко ще е наред.
EyeBall Shaun: ReEnvisioned
5.00
3,5K
Ловеца на сънища
Нито е млад нощен дух който е натоварен със задачата на намери два кристала-близнаци откраднати от духа-пазител, който ги е отнесъл в кулата на духовете. Бягай възможно най-бързо и събирай сънища за да повишаваш силите си. Избягвай препятствията по пътя си.
Ловеца на сънища
5.00
3,8K
Гладко Състезание
Гладко Състезание е простичка игра с много добра графика. В тази игра се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Избери си степен на трудност, брой на останалите състезатели и се впусни в надпреварата.
Гладко Състезание
4.00
45,1K