Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Dora River Cleaning
Отличен 4.57
(7 гласа)

Dora River Cleaning

Дора изследователката се отправила на поредното си приключение. Тя се спуска с лодка по горската река, но за съжаление я откриват замърсена. Те се амбицират да я почистят и тук се включваш и ти. Те имат нужда от твоята помощ за да може отново реката да е едно приятно място за разходки.
Посещения: 5573 Размер на файла: 761 KB Добавено: сб 11 апр 2015
Добави към любими
Играе се мишката.
Снимка 1 от Dora River Cleaning Снимка 2 от Dora River Cleaning Снимка 3 от Dora River Cleaning
Twilight New Moon Kissing
Целувайте момичето и внимавайте да не бъдете хванати от вашите приятели.
Twilight New Moon Kissing
5.00
8,1K
Бургери Обама
Президентът Обама приготвя бургери на барбекюто в Белия дом и има нужда от помощта ви за да направи достатъчно бургери за всички гости. Следвайте инструкциите за да направите перфектните бургери.
Бургери Обама
3.00
88K
Дора - Приключения в Училище
Дора - Приключения в Училище е нова, забавна игра подходяща за малките госпожици. Помогни на анимационната принцеса да измине пътя от училище до дома, като и помагаш да прескача препятствията и да събира бонуси. Имаш 3 опита да минеш всяко от 10те нива.
Дора - Приключения в Училище
5.00
5,8K
Домашни Любимци
Обичаш ли домашните животни? Става ли ти тъжно всеки път когато видиш изоставено куче или котка? Ако това е така, то тогава тази игра е точно като за теб. Целта ти е да построиш и управляваш приют за домашни животни. В приюта ще се грижиш за тях, ще ги храниш и ще ги настаняваш. Наблюдавай ги как растат, влюбват се и дори имат бебета. Играта е подходяща за най-малките ни посетители.
Домашни Любимци
4.25
23,6K
Робо Куче
Робо Куче е забавна игра подходяща и за най-малките. Помогни на Джесика да се грижи за нейното ново Робо Куче. Помогни и също така да го научи да изпълнява различни команди, като седни, легни, ела тук и други.
Робо Куче
2.00
11,1K