Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Zombie Strike Two
Много добър 3.85
(13 гласа)

Zombie Strike Two

Втората версия на страхотната игра за оцялване Zombie Strike е вече факт. Ти си приклещен във ферма пълна със зомбита и главната ти цел е да оцелееш. Сражавай се с ордите зомбита и се опитай да удържиш фронта възможно най-дълго. Успех.
Посещения: 8224 Размер на файла: 13 MB Добавено: вт 14 апр 2015
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
R - презареждане.
WASD - движение.
Aim and shoot with the mouse.
R - reload.
WASD - walk.
Shift - бягане.
Space-bar - скок.
1 - 7 смяна на гуми.
T - спиране на времето.
Снимка 1 от Zombie Strike Two Снимка 2 от Zombie Strike Two Снимка 3 от Zombie Strike Two
Zombie Strike
Zombie Strike е игра за оцеляване със зомбита. Играта е направена за Unity Player. Ти се озоваваш хванат в капан в една стара ферма пълна със зомбита. Твоята цел е да оцелееш 10 минути, като използваш огромен арсенал от оръжия за да стреляш по опасните зомбита. Успех.
Zombie Strike
3.43
12K
Zombie Incursion
Zombie Incursion е екшън игра със зомбита в която трябва да защтитаваш родния си град от нападението на зомбитата. Взимай резачката и се захващай за работа. Нарязвай зомбитата и не им позволявай да превземат базата. След всяко ниво можеш да използваш спечелените пари за подобрения. Избирай внимателно оръжията си за всяко ниво защото не можеш да ги сменяш. Успех.
Zombie Incursion
4.50
7,8K
Zombie Blitz
Зомбитата са ви хванали на тясно пред киното и единственият ви изход е да се защитавате докато можете с вярната си ловна пушка. Успех!
Zombie Blitz
4.00
16,6K
Zombie Skull Delivery
Зомбита са превзели света и сега ти си техен роб, който трябва да транспортира камион пълен с черепи, без да ги разпилее по пътя.
Zombie Skull Delivery
4.00
18,8K
Zombie Safari
Управлявайте джипа, като избягвате паднали камъни по-пътя и стреляте по преследващите ви зомбита и мутирали животни. Със събраните пари можете да купувате по-мощни оръжия.
Zombie Safari
4.33
35,7K