Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Горещи Гуми HTML5
Много добър 3.54
(13 гласа)

Горещи Гуми HTML5

Горещи Гуми HTML5 е страхотна екшън игра която е направена на HTML5 вместо флаш. Всяка кола в тази игра е оборудвана с картечница с която взривяваш колите пред теб. Колкото по-напред стигнеш толкова по-добър резултат ще отбележиш.
Посещения: 8311 Добавено: пт 17 апр 2015
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Горещи мотори 2
Втората версия на играта Горещи мотори е вече и при нас. Както и в първата версия, ти си жена, професионален моторист и трябва да демонстрираш уменията си като завършваш всички състезания. Карай възможно най-бързо и балансирай мотора си внимателно, защото пистите са трудни. Успех.
Горещи мотори 2
4.33
11,6K
Carbon Auto Theft
В тази игра сте крадец на коли. Целта ви е да изкарате колата от пракинга без да я блъснете - в протиен случай идва полиция.
Carbon Auto Theft
4.00
50,7K
Военен Лекар ВСВ
Забавна игра в която целта ти е да преминеш максимално разстояние с един опит. Ти си военен медик по времето на втората световна война. По време на войната медиците от бойното поле е трябвало да се снабдяват с медикаменти и да транспортират ранените войници на сигурно място. Подобрявай колата след всеки опит, за да подобриш резултата си.
Военен Лекар ВСВ
4.00
12,6K
Zombie Taxi 2
Карайте такси в град пълен със зомбита. Газете зомбитата и спасявайте малкото останали нормални хора.
Zombie Taxi 2
3.00
39K
Полудей
Полудей е простичка състезателна игра с анимационни графики. В тази игра се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Карай бързо, събирай турбо и други бонуси и избягвай препятствията по пътя.
Полудей
3.00
4,7K