Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Горещи Гуми HTML5
Много добър 3.54
(13 гласа)

Горещи Гуми HTML5

Горещи Гуми HTML5 е страхотна екшън игра която е направена на HTML5 вместо флаш. Всяка кола в тази игра е оборудвана с картечница с която взривяваш колите пред теб. Колкото по-напред стигнеш толкова по-добър резултат ще отбележиш.
Посещения: 8423 Добавено: пт 17 апр 2015
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Горещи мотори 2
Втората версия на играта Горещи мотори е вече и при нас. Както и в първата версия, ти си жена, професионален моторист и трябва да демонстрираш уменията си като завършваш всички състезания. Карай възможно най-бързо и балансирай мотора си внимателно, защото пистите са трудни. Успех.
Горещи мотори 2
4.33
11,7K
Легендата за Шима
Легендата за Шима е триизмерна състезателна игра с Лего играчки. Играта е за Unity Player, и графиката и е зашеметяваща. Избери си рейсър и кола и се впусни в надпреварата. След всяко състезание можеш да подобряваш колата за да печелиш по-лесно състезанията. Успех.
Легендата за Шима
3.29
13,6K
Паркиране със Стил
Паркирай колата си със стил в големия град. Опитай се да паркираш без да я одраскаш или удариш в другите коли. Опитай се да бъдеш максимално бърз, защото ако изтече времето ще трябва да започнеш отначало. Играта предлага 8 забавни нива. Успех.
Паркиране със Стил
4.00
15,5K
Шофиране за Кеф
Шофиране за кеф е автомобилен симулатор в който караш кола. Играта е с реалистична графика и честно казано няма цел - просто шофиране за кеф.
Шофиране за Кеф
4.67
45,9K
Разходка из фермата
В тази игра карате ретро кола из селска ферма. Целта е да съберете с колата останалите животни.
Разходка из фермата
4.50
131,4K