Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
George Washington vs Zombies
Отличен 4.67
(3 гласа)

George Washington vs Zombies

George Washington vs Zombies е екшън игра в която ти си в ролята на знаменития амеркански президент Джордж Вашингтон. Бий се със зомбитата въоръжен със сабя, пистолет и пушка. Успех.
Посещения: 5915 Размер на файла: 14 MB Добавено: пн 20 апр 2015
Добави към любими
Движи се със стрелките.
A, S, D - атака.
Снимка 1 от George Washington vs Zombies Снимка 2 от George Washington vs Zombies Снимка 3 от George Washington vs Zombies Снимка 4 от George Washington vs Zombies Снимка 5 от George Washington vs Zombies
youtube/bVsy3LjWQdM
Аигор Спасителят
В играта Аигор Спасителят вие сте в ролята на смел войник, който спасява ранените си събратя от бойното поле. Спасете войниците, като избягвате или стреляте по падащите бомби и атакуващите ви зомбита. В края на играта можете да запишете резултата си. Успех!
Аигор Спасителят
4.00
3,5K
ЗОС
ЗОС е приключенска игра с ретро-графика, и много интересна история. Целта ти в тази игра е да разкриеш седемте планети, да миксираш отвари и да се сражаваш с древни чудовища. Успех.
ЗОС
4.00
4,1K
Герои и Мечове
Герои и Мечове е невероятна онлайн игра, в която играете срещу други истински играчи от цял свят. Изпълнявай различни куестове, изработвай уникални магически предмети и се бий срещу други играчи на арената. Опитай се да станеш най-силния боец в играта.
Герои и Мечове
5.00
7,2K
Distress Signal
Аркадна игра, в която преминавате през нивата, биете се с розовите червеи и други твари, докато събирате енергия.
Distress Signal
4.00
5,6K
Раптор Сафари
Раптор Сафари е триизмерна игра с коли. Твоята цел е да обикаляш с джипа си и да ловиш динозаври в Изгубения Свят. Запали машината и нека лова да започне. Карай бързо защото имаш само 5 минути за лов.
Раптор Сафари
4.25
15,2K