Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
George Washington vs Zombies
Отличен 4.67
(3 гласа)

George Washington vs Zombies

George Washington vs Zombies е екшън игра в която ти си в ролята на знаменития амеркански президент Джордж Вашингтон. Бий се със зомбитата въоръжен със сабя, пистолет и пушка. Успех.
Посещения: 5787 Размер на файла: 14 MB Добавено: пн 20 апр 2015
Добави към любими
Движи се със стрелките.
A, S, D - атака.
Снимка 1 от George Washington vs Zombies Снимка 2 от George Washington vs Zombies Снимка 3 от George Washington vs Zombies Снимка 4 от George Washington vs Zombies Снимка 5 от George Washington vs Zombies
youtube/bVsy3LjWQdM
Панг 2004
Играта Панг 2004 може да се играе от двама души. Целта на играта е да спукате всички балони, без да им позволите да ви докоснат. В началото   на играта сте въоръжен само с кука, но пукайки балоните, ще намерите различни оръжия, които ще ви помогнат да минете по-лесно и бързо нивата.
Панг 2004
4.00
16,7K
Freefall Tournament
Freefall Tournament е уникална мрежова игра в която се сражаваш срещу играчи от цял свят. Замайваща триизмерна графика и различен клас бойци за всякакви предпочитания. Целта е да превземеш базата на противниковия отбор. Избери си игра на сървъра и се впусни в битката.
Freefall Tournament
3.00
8,9K
Яроста на Хълк
Екшън героят Хълк е бесен зареди атаката на военните и е решил да ги спре. Помогнете му да разруши военните самолети, хеликоптери и джипове, като отскача от бомбите с които го бомбардират.
Яроста на Хълк
3.57
87,7K
Пракиране на Кораб
Пракиране на Кораб е триизмерна игра направена за Unity Player. Играта предлага страхотна реалистична графика. Целта ти е да паркираш големия дървен кораб на определеното за това място.
Пракиране на Кораб
5.00
3,4K
Air Fox
Управлявайте кораба с стреликте и стреляйте с space. Стреляйте по сините кораби и събирайте бонусите носени от жълтите.
Air Fox
3.00
14,3K