Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Pilot Heroes HTML5
Много добър 4
(1 глас)

Pilot Heroes HTML5

Pilot Heroes е простичка, но много зарибяваща игра с летене направена на HTML5. Управлявай самолета, събира диаманти и избягвай препятствията които ти се изправят на пътя. Успех.
Посещения: 2297 Добавено: пн 4 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Снимка 1 от Pilot Heroes HTML5 Снимка 2 от Pilot Heroes HTML5 Снимка 3 от Pilot Heroes HTML5 Снимка 4 от Pilot Heroes HTML5
Bullet Heaven
Bullet Heaven е фантастична екшън игра, в която бягате напред и атакувате с меча си всичко което ви се изпречи на пътя. Със събраните точки от битките можете да подобрявате защитата и атаката си. Успех!
Bullet Heaven
4.00
5,8K
Skies of War - Extended
Заредете самолета си с ракети и бомби и атакувайте вражеската база.
Skies of War - Extended
4.00
36,7K
Шантави самолети
Шантави самолети е състезателна игра със самолети. Целта ти е да победиш останалите пилоти и да събираш медали за скорост и точки. След всяко състезание може да използваш парите за да подобряваш ракетата.
Шантави самолети
3.00
18,3K
Крилете на войната
Крилете на войната е страхотна нова игра със самолети. Разбираемо, ти си военен пилот на изтребител, и целта ти е да опазиш небето от вражеските нападения. Събирай точки от вражеските самолети и подобрявайте самолета.
Крилете на войната
4.00
48,7K
Совалката Дебрис
Игра с летене в която ти управляваш легендарната совалка Дебрис. Лети във висините, събирай бонуси и монети, избягвай астероидите и минавай през червените врати.
Совалката Дебрис
4.00
6,8K