Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Хвани Покемоните
Отличен 4.6
(5 гласа)

Хвани Покемоните

Аш и Пикачу са отново навън в търсене на покемони. В това ново приключение, те ще се натъкнат на най различни покемони. Всеки различен вид има своите особености. Някои се ловят по-лесно, а други не чак толкова. Помогни на Аш да хвърля Поке-топката по покемоните за да ги хванеш всички.
Посещения: 3181 Размер на файла: 1 MB Добавено: пт 8 май 2015
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Хвани Покемоните Снимка 2 от Хвани Покемоните Снимка 3 от Хвани Покемоните Снимка 4 от Хвани Покемоните
Хвани Короната
Хвани Короната е много добре направена игра с много красиви анимации. Целта ти е да събираш всички всички звездички и да елиминираш рицарите по нивото. Ти си въоръжен с квадратни камъни и кръгли трупи които може да пускаш върху рицаирте. На някои нива може дори да използваш оръдие. Успех.
Хвани Короната
3.80
11,9K
Хвани я!
Хвани я! е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от първия опит. В тази игра се опитваш да достигнеш една много готина мадама. След всеки опит печелиш пари с които можеш да подобриш колата си за да постигаш по-добър резултат всеки следващ път.
Хвани я!
5.00
28,4K
Камионски неволи
Камионски неволи е много проста, но много зарибяваща игра. Целта на тази игра е да прекарате вашия камион през движещи се препядствия без да ги ударите.
Камионски неволи
4.00
23,2K
Въртящи Балончета
Въртящи Балончета е семпла и много зарибяваща игричка в която трябва да събереш по три еднакви балончета за да ги спукаш. Целта на играта е да пукаш балоните докато не изчистиш целия екран. Успех.
Въртящи Балончета
3.00
2,2K
Лудата Ракета 2
Лудата Ракета 2 е игра в която ще управляваш реактивна ракета. На всяко ниво има различни препятствия които трябва да преодолееш. Първите няколко нива са лесни, но след това трябва да покажеш завидни умения при пилотирането на ракетата.
Лудата Ракета 2
4.00
11,9K