Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Хвани Покемоните
Отличен 4.6
(5 гласа)

Хвани Покемоните

Аш и Пикачу са отново навън в търсене на покемони. В това ново приключение, те ще се натъкнат на най различни покемони. Всеки различен вид има своите особености. Някои се ловят по-лесно, а други не чак толкова. Помогни на Аш да хвърля Поке-топката по покемоните за да ги хванеш всички.
Посещения: 3296 Размер на файла: 1 MB Добавено: пт 8 май 2015
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Хвани Покемоните Снимка 2 от Хвани Покемоните Снимка 3 от Хвани Покемоните Снимка 4 от Хвани Покемоните
Хвани Короната
Хвани Короната е много добре направена игра с много красиви анимации. Целта ти е да събираш всички всички звездички и да елиминираш рицарите по нивото. Ти си въоръжен с квадратни камъни и кръгли трупи които може да пускаш върху рицаирте. На някои нива може дори да използваш оръдие. Успех.
Хвани Короната
3.86
12,2K
Хвани я!
Хвани я! е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от първия опит. В тази игра се опитваш да достигнеш една много готина мадама. След всеки опит печелиш пари с които можеш да подобриш колата си за да постигаш по-добър резултат всеки следващ път.
Хвани я!
5.00
28,5K
Кабууумз 3
Третата версия на физичната игра Кабууумз. Новата версия предлага много нови нива и някои нови балони. Използвай оръдието за да пукаш балоните преди да излетяли извън екрана.
Кабууумз 3
4.00
8K
НЛО катастрофа
НЛО катастрофа е логическа игра подходяща за най-малките. Целта е да помогнеш на малкия извънземен, който се е разбил на земята, да мине през всички препядствия и да стигне до края на нивото.
НЛО катастрофа
4.00
16,9K
Птиче перо
Контролирайте и управлявайте перото, като насочвате вентилатора. Преодолейте гравитацията и препятствията, за да минете 10 различни нива.
Птиче перо
3.00
4,9K