Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Хвани Покемоните
Отличен 4.6
(5 гласа)

Хвани Покемоните

Аш и Пикачу са отново навън в търсене на покемони. В това ново приключение, те ще се натъкнат на най различни покемони. Всеки различен вид има своите особености. Някои се ловят по-лесно, а други не чак толкова. Помогни на Аш да хвърля Поке-топката по покемоните за да ги хванеш всички.
Посещения: 3107 Размер на файла: 1 MB Добавено: пт 8 май 2015
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Хвани Покемоните Снимка 2 от Хвани Покемоните Снимка 3 от Хвани Покемоните Снимка 4 от Хвани Покемоните
Хвани Короната
Хвани Короната е много добре направена игра с много красиви анимации. Целта ти е да събираш всички всички звездички и да елиминираш рицарите по нивото. Ти си въоръжен с квадратни камъни и кръгли трупи които може да пускаш върху рицаирте. На някои нива може дори да използваш оръдие. Успех.
Хвани Короната
3.80
11,6K
Хвани я!
Хвани я! е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от първия опит. В тази игра се опитваш да достигнеш една много готина мадама. След всеки опит печелиш пари с които можеш да подобриш колата си за да постигаш по-добър резултат всеки следващ път.
Хвани я!
5.00
28,3K
Крадци на Коли
Нова хитова игра - Крадци на Коли. Ти си в ролята на крадец на коли. Използвай картата за да намираш набелязаните коли, спри до нея и я открадни. След като я откраднеш трябва да я закараш на сигурно място без да я разбиеш. Успех.
Крадци на Коли
2.50
18,2K
Подпалвача
Ако не вярвате че пушенето е опасно за вашето здраве и може да ви убие - пробвайте тази игра. В нея трябва да помогнете на работника да избяга от огнения ад причинен от неговата цигара.
Подпалвача
5.00
6K
Dummy Never Fails
Прицелите се добре и оцелте мишената с куклата за да преминете на следващото ниво от играта.
 Dummy Never Fails
4.00
10,8K