Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Далтонист
Отличен 5
(1 глас)

Далтонист

Далтонист е забавна аркадна игра със страхотна графика и интересен геймплей. Играта разказва история за малко създание което не различава цветовете. Неговата приятелка е била отвлечена от зло чудовище. Тръгни по следите на похитителя и преодолей всички препятствия за да спасиш приятелката си. Успех.
Посещения: 4071 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 13 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Снимка 1 от Далтонист Снимка 2 от Далтонист Снимка 3 от Далтонист Снимка 4 от Далтонист
Distress Signal
Аркадна игра, в която преминавате през нивата, биете се с розовите червеи и други твари, докато събирате енергия.
Distress Signal
4.00
5,6K
Stealth Bound
Stealth Bound e аркадна игра с пъзел елементи. Твоята цел в тази играе е да използваш умението да се промъкваш за да избягаш от ужасния затвор в който си заключен. Промъквай се покрай стражите и решавай пъзели за да достигнеш до края на всяко ниво. Успех.
Stealth Bound
5.00
3,7K
Червена Топка 4
Четвъртата версия на успешната аркадна игра Червената Топка 4 е вече е при нас. Търкаляй се и подскачай през тъмната гора. Целта ти е да скачаш върху злите черни квадрати и по този начин да ги унищожиш и да спреш тяхната инвазия.
Червена Топка 4
4.00
5,1K
Елф Стрелец
Злите чудовища са откраднали принцесата на Елфите. Вземи любимия си лък и накажи подобаващо злите чудовища. Естествено приключението ти няма да приключи докато не освободиш принцесата. Използвай златото което печелиш за да подобряваш лъка и бронята си.
Елф Стрелец
3.50
4,7K
Малкия Герой в Битка за Острова
По малкия брат на Ултрамен идва на опасния остров с амбицията да завземе властта. Помогни на по-малкия брат да постигне мечтата си. Преминете заедно през всички приключения и странни създания които той среща по пътя си.
Малкия Герой в Битка за Острова
4.00
3,9K