Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Далтонист
Отличен 5
(1 глас)

Далтонист

Далтонист е забавна аркадна игра със страхотна графика и интересен геймплей. Играта разказва история за малко създание което не различава цветовете. Неговата приятелка е била отвлечена от зло чудовище. Тръгни по следите на похитителя и преодолей всички препятствия за да спасиш приятелката си. Успех.
Посещения: 3940 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 13 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Снимка 1 от Далтонист Снимка 2 от Далтонист Снимка 3 от Далтонист Снимка 4 от Далтонист
Марио Облачно Приключение
Любимия ни Супер Марио е отново при нас. Помогни му да събере всички златни монети по нивото и да достигне цял до края на всяко ниво. Успех.
Марио Облачно Приключение
5.00
3,3K
Сектор 21
Продължение на зарибяващата игра с пикселизирана графика. Целта ти е да минеш всичките 30 нива като скачаш, претълкулваш, и избягваш препятствията. Сменях гравитацията със шпацията или S бутона. По този начин може да вървиш по тавана за да избягваш шиповете.
Сектор 21
5.00
3,4K
Пребий Едуард
Пребий Едуард е игра в която се биеш срещу известни знаменити личности. Този път срещу теб се изправя Едуард - най-дразнещия вампир от телевизионния екран. Пребий го се кеф.
Пребий Едуард
3.00
3,3K
Gangnam Go Go Go
Забавна игра с нашумелия корейски певец Гангнам. Помогни на Гангнам да бяга през нивата и да прескача препядствията. Целта е да изминеш възможно най-голямо разстояние.
Gangnam Go Go Go
3.67
33K
Огненото Момче и Водното Момиче 4
Четвъртата версия на страхотната приключенска игра Огненото Момче и Водното Момиче е вече и при нас. Целта ти е същата, както и в предните версии - да помогнеш на Огненото Момче и Водното Момиче да преодолеят всички опасности и пъзели които ги очакват в Ледения Храм. Не забравяй че огъня и водата никога не трябва да се смесват. Успех.
Огненото Момче и Водното Момиче 4
3.25
29,5K