Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Далтонист
Отличен 5
(1 глас)

Далтонист

Далтонист е забавна аркадна игра със страхотна графика и интересен геймплей. Играта разказва история за малко създание което не различава цветовете. Неговата приятелка е била отвлечена от зло чудовище. Тръгни по следите на похитителя и преодолей всички препятствия за да спасиш приятелката си. Успех.
Посещения: 3768 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 13 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Снимка 1 от Далтонист Снимка 2 от Далтонист Снимка 3 от Далтонист Снимка 4 от Далтонист
Whooly 2
Съдбата на изгубен кораб зависи от смелостта ти и тази на Whooly. Опитай се във всяко ниво да събереш всички звезди и да откриеш седемте съкровища.
Присъедини се към това цветно приключение във флаш играта Whooly 2!
Whooly 2
5.00
22,5K
Супер Мария
Супер Мария е женската версия на Супер Марио. Играта е много подобна на оригиналния Супер Марио, с разликата че главната героиня е момиче. Събирай монети и скачай по главите на враговете докато търсиш изхода от нивото.
Супер Мария
3.33
4,4K
Rollercoast Creator
3.00
16,4K
СплитМен 2
СплитМен 2 е аркадна игра, в която трябва да използваш умението си да се разделяш на две. Крайната ти цел е да събираш картите и да преминеш през всички 36 нива.
СплитМен 2
5.00
2,7K
Pac-Minions
Стюарт е хванат в капан от класическата 8 битова Пакман игра. Той има нужда от твоята помощ, за да премине през всички нива и да се свободи от капана.
За тези които не са играли класическият Пакман - целта ви в тази игра е да изядете всички точки на нивото, ако изядете голяма точка враговете ви се превръщат в призраци, които можете да изядете, плода ви дава голям бонус. Забавлявайте се!
Pac-Minions
3.64
4,7K