Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Beast Quest
Отличен 4.33
(18 гласа)

Beast Quest

Beast Quest е уникална игра за Unity Player. Магическите зверове от Авантия са се развихрили под зоркия поглед на зъл магьосник. Можеш ли да им помогнеш да се освободят от проклятието на злия магьосник. Изследвай огромния виртуален свят пълен с опасни врагове и много приключения. Успех.
Посещения: 5134 Размер на файла: 19 MB Добавено: чт 14 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Движи се със стрелките.
Атака - шпация.
Снимка 1 от Beast Quest Снимка 2 от Beast Quest Снимка 3 от Beast Quest Снимка 4 от Beast Quest Снимка 5 от Beast Quest Снимка 6 от Beast Quest
youtube/KA85BJKajuU
Luffy's Adventures
В тази игра вие сте смел изследовател в средния изток. Вашата цел е да съберете всички съкровища и да елиминирате пиратите които срещнете по пътя си.
Luffy's Adventures
3.00
13,5K
Краш Драйв 3D
Краш Драйв 3D е нова революционна игра за UNITY PLAYER. В тази игра се състезаваш по две реалистични карти. Първата карта се намира в красива зелена долина, а втората е в пустинята. Избери си пистата която предпочиташ, избери си тип състезание и се впусни в надпреварата.
Краш Драйв 3D
3.00
29,6K
Хот Зомб
Хот Зомб е нова Unity 3d игра, в която се разказва историята на група рокери които спират да заредят моторите си на бензиностанция. Преди да успеят да заредят моторите догоре, са нападнати от група гладни зомбита. Управлявай тримата члена на бандата, като ги защитаваш от атакуващите зомбита. Успех.
Хот Зомб
4.00
6,8K
Gladiator
Приключенска игра в стил Диабло. Копуваме си оръжия, броня и т.н.
Gladiator
3.00
21,2K
Wolfblood - Shadow Runners
Wolfblood - Shadow Runners e игра направена по сериала Wolfblood. Ти си в ролята на вълк който трябва да събере върколашка есенция за да стане по-силен. Успех.
Wolfblood - Shadow Runners
4.00
5,2K