Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Beast Quest
Отличен 4.29
(17 гласа)

Beast Quest

Beast Quest е уникална игра за Unity Player. Магическите зверове от Авантия са се развихрили под зоркия поглед на зъл магьосник. Можеш ли да им помогнеш да се освободят от проклятието на злия магьосник. Изследвай огромния виртуален свят пълен с опасни врагове и много приключения. Успех.
Посещения: 4981 Размер на файла: 19 MB Добавено: чт 14 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Движи се със стрелките.
Атака - шпация.
Снимка 1 от Beast Quest Снимка 2 от Beast Quest Снимка 3 от Beast Quest Снимка 4 от Beast Quest Снимка 5 от Beast Quest Снимка 6 от Beast Quest
youtube/KA85BJKajuU
Футбол
Футбол е много интересна игра, комбинация от пинбол и футбол. Целта ти е да изстрелваш топката, като тя да отскача от играчите ти или различни предмети по масата. Успех.
Футбол
4.00
3,2K
Cave Quest
Cave Quest e приключенска игра в която ти се събуждаш на непознато място с ужасно главоболие. Мястото прилича на ужасно подземие изпълнено с адски твари. Намери пътя към свободата като се сражаваш с лошите създания. Успех.
Cave Quest
4.67
2,8K
Картинг Симулатор
Картинг Симулатор е много приятна триизмерна игра направена за Unity 3d плеър. Пистите в играта са по модел на реални писти в източна Азия. Избери си картинг и се впусни в надпреварата срещу компютърно управлявани опоненти.
Картинг Симулатор
5.00
8,3K
Улични Състезания 2
Улични Състезания 2 е втората версия на състезателната игра. Новата версия е с подобрена графика и управление на автомобила. Избери си кола, боя и се впусни в надпреварата срещу компютърно управляваните опоненти. Успех.
Улични Състезания 2
4.00
19,9K
Spyro the Dragon
Помогнете на дракона Спиро да избяга от пещерата.
Spyro the Dragon
5.00
18,5K