Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Beast Quest
Отличен 4.33
(18 гласа)

Beast Quest

Beast Quest е уникална игра за Unity Player. Магическите зверове от Авантия са се развихрили под зоркия поглед на зъл магьосник. Можеш ли да им помогнеш да се освободят от проклятието на злия магьосник. Изследвай огромния виртуален свят пълен с опасни врагове и много приключения. Успех.
Посещения: 5088 Размер на файла: 19 MB Добавено: чт 14 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Движи се със стрелките.
Атака - шпация.
Снимка 1 от Beast Quest Снимка 2 от Beast Quest Снимка 3 от Beast Quest Снимка 4 от Beast Quest Снимка 5 от Beast Quest Снимка 6 от Beast Quest
youtube/KA85BJKajuU
Сноуборд Трикове
Обичате ли сноуборда? Ако това е така, то тази игра е точно за теб. Страхотна триизмерна графика и избор от двама сноубордисти. На всяко ниво имаш поставени различни цели, като да събереш всички маски или да изпълниш специфичен трик. С напредването на нивата правиш се по-сложни трикове, и получаваш все по-трудни задачи.
Сноуборд Трикове
5.00
17,8K
Birds Joyride
Birds Joyride е много добре направена игра, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Целта ти е да летиш с птицата, като използваш мишката и да преминаваш през препятствията, докато събираш бонуси и различни ъпгрейди. Успех.
Birds Joyride
3.67
4,2K
Бой в Бара 2
Втората версия на биткаджийската игра Бой в Бара е вече при нас. Шерифа се е върнал от ваканция и намира града в ужасно състояние. Всички граждани са се включили в масов побой. Включи се и нокаутирай другите бойци за да спреш масовия бой.
Бой в Бара 2
4.21
40,6K
Раптор Сафари
Раптор Сафари е триизмерна игра с коли. Твоята цел е да обикаляш с джипа си и да ловиш динозаври в Изгубения Свят. Запали машината и нека лова да започне. Карай бързо защото имаш само 5 минути за лов.
Раптор Сафари
4.25
15,2K
ТТ състезател
ТТ състезател е една от най-добрите игри с мотори правени някога. Новата игра предлага много подобрения за мотора ти, и много реалистични писти. Пали двигателя и се впусни в надпреварата.
ТТ състезател
3.00
16,9K