Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Beast Quest
Отличен 4.29
(17 гласа)

Beast Quest

Beast Quest е уникална игра за Unity Player. Магическите зверове от Авантия са се развихрили под зоркия поглед на зъл магьосник. Можеш ли да им помогнеш да се освободят от проклятието на злия магьосник. Изследвай огромния виртуален свят пълен с опасни врагове и много приключения. Успех.
Посещения: 4908 Размер на файла: 19 MB Добавено: чт 14 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Движи се със стрелките.
Атака - шпация.
Снимка 1 от Beast Quest Снимка 2 от Beast Quest Снимка 3 от Beast Quest Снимка 4 от Beast Quest Снимка 5 от Beast Quest Снимка 6 от Beast Quest
youtube/KA85BJKajuU
Мотокрос Нитро Коледа
Новата, Коледна версия на може би най-добрата моторос игра Мотокрос Нитро е вече тук! В новата версия има много нови писти, мотори, и подобрения за моторите. Мятай се на мотора и наслади на тази нова игра с мотори.
Мотокрос Нитро Коледа
3.74
80,9K
Stunt Rush 3D
Stunt Rush 3D е уникална триизмерна игра. Действието се развива в далечното бъдеще. Ти управляваш бъги с което се движиш из космически писти над града. Управлявай внимателно за да не паднеш зад борда. Има общо 10 трака по които да се състезаваш, но първо трябва да ги отключиш.
Stunt Rush 3D
4.13
7K
Хард Рок Рейсинг
Хард Рок Рейсинг е страхотна състезателна игра с перфектна графика и динамичен геймплей. Играта предлага различни модове и писти. Пали колата и се впускай в надпреварата. Опитай се да елиминираш всички опоненти преди последната обиколка.
Хард Рок Рейсинг
4.00
24,5K
Арената на Блъскащите Колички
Ако обичаш блъскащи колички, то тази игра е точно за теб. В тази игра блъскащите колички имат мощни двигатели. Включи се в надпреварата и блъскай колите от противниковия отбор докато не разрушиш всички, без изключение. Използвай турбото и спирачките за по-атрактивни сблъсъци.
Арената на Блъскащите Колички
4.00
26,5K
Улични Състезания
Улични Състезания е една превъзходна състезателна игра с коли. Целта е да спечелиш всички състезания, срещу компютърно управлявани опоненти. Успех.
Улични Състезания
5.00
12,8K