Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Werewolf Tycoon
Отличен 5
(2 гласа)

Werewolf Tycoon

Werewolf Tycoon е простичка но много зарибяваща игра. Ти си в ролята на огромен върколак който се е скрил след няколко успешни атаки над хората. Дай най-доброто от себе си и помогни на върколака да изяде възможно най-много хора преди те да успеят да го заловят.
Посещения: 2738 Добавено: чт 14 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: Android
играе се с мишката
Снимка 1 от Werewolf Tycoon Снимка 2 от Werewolf Tycoon Снимка 3 от Werewolf Tycoon Снимка 4 от Werewolf Tycoon Снимка 5 от Werewolf Tycoon Снимка 6 от Werewolf Tycoon
youtube/VKjfNRGa0qk
Werewolf Rider
Кръвожадният върколак се завръща на мотор или Atv, това зависи от вас. Изберете си превозно средство и карайте по трудно проходимите писти, като събирате глави и месо за точки.
Werewolf Rider
4.00
21,3K
Лудото топче
Въртете и накланяйте кутията, така че топчето да стигне до изходната дупка.
Лудото топче
4.67
13,3K
Лудия Стрелец
Простичка но много динамична игра, в която единствената ти цел е да бягаш напред и да стреляш по всичко живо. Събирай и монетките за максимален резултат.
Лудия Стрелец
5.00
2,4K
гсоподин Хоп Поп
Помогни на гсоподин Хоп Поп в неговите приключения в цветния свят. Единствената ти задача в тази игра е да му помагаш да скача в правилния момент и да преодолява препятствията които блокират пътя му.
гсоподин Хоп Поп
3.00
4,2K
Готиното Такси
Ти си в ролята на луд таксиметров шофьор. Обикаляй с таксито си из града в търсене на клиенти, и събирай пари за по-добър автомобил. Не забравяй да поправяш колата си, и да я зареждаш с гориво. Успех.
Готиното Такси
3.67
12,7K