Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Werewolf Tycoon
Отличен 5
(2 гласа)

Werewolf Tycoon

Werewolf Tycoon е простичка но много зарибяваща игра. Ти си в ролята на огромен върколак който се е скрил след няколко успешни атаки над хората. Дай най-доброто от себе си и помогни на върколака да изяде възможно най-много хора преди те да успеят да го заловят.
Посещения: 2800 Добавено: чт 14 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: Android
играе се с мишката
Снимка 1 от Werewolf Tycoon Снимка 2 от Werewolf Tycoon Снимка 3 от Werewolf Tycoon Снимка 4 от Werewolf Tycoon Снимка 5 от Werewolf Tycoon Снимка 6 от Werewolf Tycoon
youtube/VKjfNRGa0qk
Werewolf Rider
Кръвожадният върколак се завръща на мотор или Atv, това зависи от вас. Изберете си превозно средство и карайте по трудно проходимите писти, като събирате глави и месо за точки.
Werewolf Rider
4.00
21,3K
Лудата Ракета 2
Лудата Ракета 2 е игра в която ще управляваш реактивна ракета. На всяко ниво има различни препятствия които трябва да преодолееш. Първите няколко нива са лесни, но след това трябва да покажеш завидни умения при пилотирането на ракетата.
Лудата Ракета 2
4.00
11,9K
Toy Factory Fun
Сглобявайте играчките на поточната линия, преди да са достигнали края на линята.
Toy Factory Fun
3.00
8,8K
Щастливите Патета
Щастливите Патета е простичка, но много трудна игра. Целта ти е да помогнеш на мама Патка да пресечи магистралата без да загуби нито едно патенце. Успех.
Щастливите Патета
3.00
3,4K
Въртящи Балончета
Въртящи Балончета е семпла и много зарибяваща игричка в която трябва да събереш по три еднакви балончета за да ги спукаш. Целта на играта е да пукаш балоните докато не изчистиш целия екран. Успех.
Въртящи Балончета
3.00
2,2K