Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Werewolf Tycoon
Отличен 5
(2 гласа)

Werewolf Tycoon

Werewolf Tycoon е простичка но много зарибяваща игра. Ти си в ролята на огромен върколак който се е скрил след няколко успешни атаки над хората. Дай най-доброто от себе си и помогни на върколака да изяде възможно най-много хора преди те да успеят да го заловят.
Посещения: 2884 Добавено: чт 14 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: Android
играе се с мишката
Снимка 1 от Werewolf Tycoon Снимка 2 от Werewolf Tycoon Снимка 3 от Werewolf Tycoon Снимка 4 от Werewolf Tycoon Снимка 5 от Werewolf Tycoon Снимка 6 от Werewolf Tycoon
youtube/VKjfNRGa0qk
Werewolf Rider
Кръвожадният върколак се завръща на мотор или Atv, това зависи от вас. Изберете си превозно средство и карайте по трудно проходимите писти, като събирате глави и месо за точки.
Werewolf Rider
4.00
21,4K
Юмручен Бой
Юмручен Бой е ретро аркадна игра, в която можеш да избираш различни главни герои. Целта ти е да разгромиш уличните гангстери и техния бос и да спасиш отвлечената жена. Избери си герой и се впусни в битката.
Юмручен Бой
4.00
2,2K
Graveyard Maniacs
Затискайте враговерте с тикви и събирайте лакумства, преди да са изчезнали.
Graveyard Maniacs
5.00
5,4K
Братска Сила
Братска Сила е страхотна ретро игра направена с модерната технология на Unity Player. В тази страхотна екшън игра ти водиш ескадрила от елитни войници през джунгла, която е пълна с терористи. Спасявай заложници и отключвай нови войници които ще ти помогнат в тежката битка с престъпниците. Късмет и успех.
Братска Сила
4.57
15,6K
Рок Автобус
Рок Автобус е нова забавна игра в която трябва да паркираш огромен автобус. Целта ти е да транспортираш рок бандата до мястото за концерта им. Карай внимателно за да си сигурен че ще достигнеш до мястото на концерта.
Рок Автобус
5.00
4,7K