Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Rafter Toad
Отличен 4.25
(4 гласа)

Rafter Toad

Rafter Toad е забавна игра в която трябва да помогнеш на жабата да изяде най-много комари. Спускай се по опасната река, като се опитваш да минаваш през вратичките и да хапваш комари. Събирай и другите бонуси докато се спускаш по течението.
Посещения: 2815 Размер на файла: 6 MB Добавено: вт 19 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай с WASD или стрелките.
Марио Брос Приключение
В тази игра, двамата братя Марио и Луиджи трябва отново да спасят принцесата която е отвлечена от злия Баузър. Помогни на двамата братя да разгадаят пъзелите в 16 предизвикателни нива и да спасят принцесата. Успех.
Марио Брос Приключение
4.40
3,2K
Death Crystal
Счупете всички кристали и не позволявайте на топчето да падне.
Death Crystal
4.00
5,9K
Марио Приключение 2
Втората версия играта Марио Приключение е вече тук. Новата игра е с по-добра графика и много нови нива. Целта в тази игра е да помогнеш на Супер Марио е да спаси принцесата която отново е отвлечена от лошия Баузър.
Марио Приключение 2
4.50
4,1K
Вирусът Херм
Много забавна анимационна игра. Ти си в ролята на вирусът Херм и трябва да събираш червени кръвни телца за да се размножаваш чрез клониране. Крайната ти цел е да достигнеш човешкия мозък и да го заразиш.
Вирусът Херм
4.00
3,1K
Приключенията на Дафи Дък
Помогнете на патока Дъфи да премине през разхвърляното студио, преди да са започнали снимките на следващият епизод от филма който се снима в съседното студио. За да пресечете студиото използвайте високите модни подиуми. Внимавайте да не паднете от подиумите и събирайте часовници за увеличаване на наличното време.
Приключенията на Дафи Дък
3.00
25,4K