Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Rafter Toad
Отличен 4.25
(4 гласа)

Rafter Toad

Rafter Toad е забавна игра в която трябва да помогнеш на жабата да изяде най-много комари. Спускай се по опасната река, като се опитваш да минаваш през вратичките и да хапваш комари. Събирай и другите бонуси докато се спускаш по течението.
Посещения: 2540 Размер на файла: 6 MB Добавено: вт 19 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай с WASD или стрелките.
Стрелба с лък
Стрелба с лък е готина средновековна игра с лъкове и стрелци. Мисията ти е да уцелиш всички мишени преди да изтече времето. Забавлявай се като тренираш уменията си.
Стрелба с лък
3.00
47,4K
Toki
Помогнете на горилата Токи да спаси отвлечената принцеса.
Toki
3.83
21,1K
Супер Марио - Подземни Завоеватели
Супер Марио - Подземни Завоеватели (Mario Underground Invaders) е епична битка между любимия ни Супер Марио и неговия вечен съперник Баузър. Злодея Баузър е изпратил войските си докато той се подготвя за финалната атака. Нашия герой Супер Марио има нужда от помощ за да отблъсне заплахата.
Супер Марио - Подземни Завоеватели
5.00
1,7K
12 Стаи - без изход
Ти си ъндърграунд хакер който е решен да срине всички банкови системи и да изравни бедните с богатите. Много завладяваща аркадна пъзел игра. Помогни на Хакера да мине през всичките 12 нива.
12 Стаи - без изход
5.00
5K
Спонджбоб Война
Спонджбоб Война е аркадна игра в която трябва да помогнете на вашия любим анимационен герой Спонджбоб да изтрепе всички врагове и да защити замъка си.
Спонджбоб Война
3.00
4,2K