Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Rafter Toad
Отличен 4.25
(4 гласа)

Rafter Toad

Rafter Toad е забавна игра в която трябва да помогнеш на жабата да изяде най-много комари. Спускай се по опасната река, като се опитваш да минаваш през вратичките и да хапваш комари. Събирай и другите бонуси докато се спускаш по течението.
Посещения: 3561 Размер на файла: 6 MB Добавено: вт 19 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай с WASD или стрелките.
Западния Фронт 1914
Западния фронт 1914 е екшън игра, с полирана графика и много оръжия, които можете да използвате за премахване на враговете си. Вземи пищова си и се впусни в екшъна.
Западния Фронт 1914
4.60
6,4K
Дълбоки Води
Враждебна извънземна раса се заражда в дълбокия космос, и се насочва към земята с една единствена цел - водата. Трябва да удържиш на зверските атаки и да спасиш любимата си планета от атаките на извънземните. Спусни се надълбоко в леговището на извънземните и ги избий до крак. Успех.
Дълбоки Води
5.00
3,5K
Откраднатият Меч
Откраднатият Меч е аркадна игра, в която можете да променяте гравитацията. В тази игра вие сте в ролята на рицар, чийто меч е бил откраднат от зъл магьосник. Целта ви е да преминете през всички нива, като намерите ключа за следващото ниво и стигнете до изходната врата, без да попаднете в многобройните капани. Успех!
Откраднатият Меч
4.00
4,2K
Death Crystal
Счупете всички кристали и не позволявайте на топчето да падне.
Death Crystal
4.00
6,3K
Сноубордисти
Сноубордисти е състезателна/спортна игра в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти - сноубордисти. Взимай дъската и се спусни по пистата. Събирай бонуси за максимален резултат. Успех.
Сноубордисти
5.00
15,6K