Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Rafter Toad
Отличен 4.25
(4 гласа)

Rafter Toad

Rafter Toad е забавна игра в която трябва да помогнеш на жабата да изяде най-много комари. Спускай се по опасната река, като се опитваш да минаваш през вратичките и да хапваш комари. Събирай и другите бонуси докато се спускаш по течението.
Посещения: 2657 Размер на файла: 6 MB Добавено: вт 19 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай с WASD или стрелките.
Сектор 21
Продължение на зарибяващата игра с пикселизирана графика. Целта ти е да минеш всичките 30 нива като скачаш, претълкулваш, и избягваш препятствията. Сменях гравитацията със шпацията или S бутона. По този начин може да вървиш по тавана за да избягваш шиповете.
Сектор 21
5.00
2,7K
Дина Бой
Дина Бой е нова аркадна игра, с ретро графика и зарибяващ геймплей. Впусни се в приключението, което започва в мистериозна пещера, където трябва да копаеш и да взривяваш скали за скъпоценни минерали. Сражавай се с най-различни врагове и търси изхода от пещерата.
Дина Бой
5.00
3,6K
Бебе на Колело
Бебе на Колело е забавна игричка подходяща и за най-малките посетители. Помогни на малкото бебе да кара колело на детската площадка. Всяко ниво има рекорд който трябва да подобриш. Карай колелото и събирай бонбони и балони за максимален резултат.
Бебе на Колело
5.00
2,7K
Munch n grind
Карайте скейт борд, събирайте храна и прескачайте препятствията.
Munch n grind
3.00
38,4K
Облечи Черната Вдовица
Забавна игра с героинята от нашумелия филм "отмъстителите". Помогни на Черната Вдовица да избере най-подходящото облекло за следващото си представление.
Облечи Черната Вдовица
3.00
6,8K