Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Earn To Die 2: Exodus
Отличен 4.36
(39 гласа)

Earn To Die 2: Exodus

Нова версия на култовата игра Earn To Die 2. Новата верися е казва Exodus. Както и в предните версии, така и тук трябва да мачкаш зомбита и да подобряваш колата си, така че всеки следващ опит да е по-добър от предния ти.
Посещения: 10196 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 25 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Играе се със стрелките.
Снимка 1 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 2 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 3 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 4 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 5 от Earn To Die 2: Exodus
youtube/Zw5Q8sMFVy8
Монстър Трък Герой
Монстър Трък Герой е нова триизмерна игра направена за Unity Player. Играта впечатлява с реалистична триизмерна графика. Избери си камион, нагласи го по свой вкус и се впусни в надпреварата. Забавлявай се докато мачкаш всичко по пътя си и изпълнявай трикове във въздуха.
Монстър Трък Герой
4.00
7,1K
Златна мина 2
Златна мина 2 е физична игра в която вие сте златотърсач и трябва да събирате монети като ги докосвате със диаманта си. Срежете веригата в подходящия момент за да може диаманта да докосне възможно най много монети.
Златна мина 2
4.00
26,6K
Зомби експрес
Зомби експрес е транспортна игра със зомбита, в която ти си шофьор на камион и трябва да транспортираш зомбита в клетки. Крайната ти цел е затвора. Транспортирай зомбитата без да изгубиш нито едно по пътя.
Зомби експрес
2.00
40,9K
Бързи скорости
Бързи скорости е нова 2D състезателна игра с коли, в която се състезавате срещу опоненти управлявани от компютъра. Състезанията се провеждат на разнообразни писти намиращи се в пустинята. Изберете вашата кола и се включете в състезанието. С парите спечелени от състезанията можете да закупите нова кола или подобрения, за тази която вече притежавате. Успех!
Бързи скорости
4.00
9,8K
Мъртвия Зед 2
Мъртвия Зед 2 (Dead Zed 2) е игра със зомбита и много стрелба. Нещо ужасно се е случило в родния ти град. Хората умират по улиците и по-късно възкръсват като зомбита, гладни за мозък. Вземи пушкалата си и защити дома си. След всяка вълна от зомбита можеш да използваш парите които си спечелил за подобрения на оръжията си. Успех с преживяването на Зомби Апокалипсиса.
Мъртвия Зед 2
4.38
8,7K