Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Earn To Die 2: Exodus
Отличен 4.38
(40 гласа)

Earn To Die 2: Exodus

Нова версия на култовата игра Earn To Die 2. Новата верися е казва Exodus. Както и в предните версии, така и тук трябва да мачкаш зомбита и да подобряваш колата си, така че всеки следващ опит да е по-добър от предния ти.
Посещения: 10645 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 25 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Играе се със стрелките.
Снимка 1 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 2 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 3 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 4 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 5 от Earn To Die 2: Exodus
youtube/Zw5Q8sMFVy8
Наземен Огън
Наземен Огън е микс между стрелба и защитна игра, в която ти трябва да се защитаваш от падащите врагове и самолети. За целта строй защитни кули и оръдия, горелки и други защитни сгради. Успех.
Наземен Огън
4.00
6,3K
Crash Test Launcher
Целта на играта е да правите краш тестове, като се стремите куклата да излети максимално далече. С парите от направените тестове можете да подобрявате колата и куклата, за по добри резултати.
Crash Test Launcher
3.00
61,5K
Камион Терминатор
Супер екшън игра със камиони. Ти управляваш огромен 4х4 камион брониран и въоръжен със тежки оръжия. Нивата са пълни с ядосани зомбита. Подобрявай непрекъснато камиона си, стреляй по зомбитата и други чудовища.
Камион Терминатор
5.00
11,7K
Сектор Beta
Сектор Бета е игра за оцеляване със зомбита и мистериозни лабиринти. Защитавай се от вълните враждебно настроени зомбита и подобрявай оръжията си след всяка вълна.
Сектор Beta
4.00
5,8K
Зомбитата от Бат Салц
Твоя роден град се казва Бат Салц и е бил нападнат от зомбита. Ти си единствения който може да се намеси и да спаси града. Разполагаш с тежковъоръжен джип, който е паркиран до магистралата. Отблъсквай вълните от зомбита с тежката картечница монтирана в джипа. Харчи парите които печелиш за подобрения. Успех.
Зомбитата от Бат Салц
4.00
5,7K