Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Earn To Die 2: Exodus
Отличен 4.38
(40 гласа)

Earn To Die 2: Exodus

Нова версия на култовата игра Earn To Die 2. Новата верися е казва Exodus. Както и в предните версии, така и тук трябва да мачкаш зомбита и да подобряваш колата си, така че всеки следващ опит да е по-добър от предния ти.
Посещения: 11011 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 25 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Играе се със стрелките.
Снимка 1 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 2 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 3 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 4 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 5 от Earn To Die 2: Exodus
youtube/Zw5Q8sMFVy8
Зомби Апокалипсис с Коли
Зомби Апокалипсис с Коли е триизмерна игра с коли, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит, като междувременно мачкаш зомбита. Има 3 различни автомобила, и много подобрения за тях. Успех.
Зомби Апокалипсис с Коли
5.00
24,6K
Истинкт за оцеляване
Твоят роден град е нападнат от зомбита и голяма част от населението е вече трансформирано в гладни за мозъци зомбита. Ти си един от малкото оцелели в града и целта ти е да помогнеш на останалите да се измъкнат от това обречено място. Стреляй по зомбитата и не им позволявай да достигнат до останалите оцелели.
Истинкт за оцеляване
3.00
7K
Моторен Звяр
Моторен Звяр е много яка игра с джипове. Запали старата си оффроуд машина и мачкай всичко по пътя си. Събирай монети за подобрения и различни бонуси. Подобрявай джипката след всяко ниво за по-добри резултати.
Моторен Звяр
3.00
10,5K
Ударната Група 2
Втората версия на страхотната игра Ударната Група. В новата версия откриваме безброй нови оръжия и подобрения за войниците и 50 нови мисии. Подобрявай екипировката и уменията на войниците като използваш парите от завършените мисии. Успех.
Ударната Група 2
4.00
17,6K
Diesel Valkyrie vs. the Undead Reich
В тази игра вие управлявате тежко въоръжен военен робот. Целта ви е да оцелеете възможно най-дълго, като стреляте по атакуващите ви зомбита и събирате различни бонуси.
Diesel Valkyrie vs. the Undead Reich
5.00
5,9K