Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Earn To Die 2: Exodus
Отличен 4.38
(37 гласа)

Earn To Die 2: Exodus

Нова версия на култовата игра Earn To Die 2. Новата верися е казва Exodus. Както и в предните версии, така и тук трябва да мачкаш зомбита и да подобряваш колата си, така че всеки следващ опит да е по-добър от предния ти.
Посещения: 9491 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 25 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Играе се със стрелките.
Снимка 1 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 2 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 3 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 4 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 5 от Earn To Die 2: Exodus
youtube/Zw5Q8sMFVy8
Зловещ джип
Доста страховита игра в която ти караш нечовешка машина из гробището. По пътя ще изкачат зомбита и други тъмни сили, нека те не те плашат. Карай през нивата и прави сложни трикове във въздуха. Дори и да обърнеш колата с колелата нагоре може да продължиш.
Зловещ джип
4.00
19K
Биометал
Твоя герой ще трябва да докаже че е способен да оцелее на тотално непозната планета. Отново си попаднал в много враждебна среда. Зомбитата ще се опитат да изядат мозъка ти, но с малко ловкост и умения ще успееш да надделееш.
Биометал
3.00
8,4K
Mr Vario
Изстреляйте Мр. Варио с оръдие дракон и го изпратете на полет във въздуха, за да събере монети и да се бие с враговете, изпречили се на пътя му. След всяко ниво можете да купувате подобрения за Варио и оръдието.
Mr Vario
3.00
22,7K
Нинджа срещу Мафията
Нинджа срещу Мафията е готина екшън игра в която трябва да защитиш града си от нападенията на мафията. Тренирай собствена армия от Нинджи и ги изпращай срещу мафията. Печели бари и магически точки и подобрявай уменията си и отключвай нови нинджа-войни.
Нинджа срещу Мафията
5.00
6,4K
Приключението на Один
Приключението на Один е екшън мрежова игра, в която играеш срещу хиляди истински играчи от цял свят. Играта е много интересна и предлага битки 1 срещу 1, както и изпълняване на куестове. Потопи се в митичния свят на Один.
Приключението на Один
4.00
730