Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Earn To Die 2: Exodus
Отличен 4.38
(40 гласа)

Earn To Die 2: Exodus

Нова версия на култовата игра Earn To Die 2. Новата верися е казва Exodus. Както и в предните версии, така и тук трябва да мачкаш зомбита и да подобряваш колата си, така че всеки следващ опит да е по-добър от предния ти.
Посещения: 10795 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 25 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Играе се със стрелките.
Снимка 1 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 2 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 3 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 4 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 5 от Earn To Die 2: Exodus
youtube/Zw5Q8sMFVy8
Slash Zombies Rampage
Всички градове по света са заразени от Зомби вируса и са обхванати от пламъци. Ние сме съпротивата, ние се борим да прекратим това безумие, и да възстановим реда и мира в света. Всички твои приятели са мъртви, и ти стоиш по средата на нищото. Чул си че някъде има сигурна зона, някъде на другия край на града, но достигането до там може да се окаже проблем. Това може да се окаже твоя последен шанс.
Slash Zombies Rampage
3.00
3,5K
Спри ГМО
Спри ГМО е игра за оцеляване в която трябва да защитаваш посевите си от генно-модифицираните зеленчуци. Използвай огромен арсенал от различни оръжия и скачай по тиквите за да събираш златни монети, с които да си купуваш нови оръжия.
Спри ГМО
4.33
6,7K
Древна Война
Древна война е страхотна екшън/бойна игра в която може да избираш от различни герои с които да изживееш това невероятно приключение. Избери си боец и покори три различни свята пълни с екшън и изненади.
Древна Война
5.00
6,1K
Летящо зомби 2
Втората версия на забавната игра лети зомби е вече тук. В нея целта е да прелетиш колкото се може по-далече със зомбито. Втората версия е с по-добра графика и нови джаджи които да прикачваш на зомбито.
Летящо зомби 2
4.00
6,3K
Зомби бургери
Ти си майстор на бургери, който има странни зомби клиенти и трябва да им приготви и продаде странни бургери. Можеш ли да го направиш?
Зомби бургери
5.00
25,1K