Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Earn To Die 2: Exodus
Отличен 4.38
(40 гласа)

Earn To Die 2: Exodus

Нова версия на култовата игра Earn To Die 2. Новата верися е казва Exodus. Както и в предните версии, така и тук трябва да мачкаш зомбита и да подобряваш колата си, така че всеки следващ опит да е по-добър от предния ти.
Посещения: 10440 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 25 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Играе се със стрелките.
Снимка 1 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 2 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 3 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 4 от Earn To Die 2: Exodus Снимка 5 от Earn To Die 2: Exodus
youtube/Zw5Q8sMFVy8
Мотокрос Каскади
Мотокрос Каскади е нова игра с мотори. Играта предлага 10 нива, но преди да можеш да караш по тях трябва да ги отключиш. Карай мотора си по калните писти и прави различни зрелищни трикове. Има много каскади които ще отключиш с напредването на играта. Успех.
Мотокрос Каскади
3.00
12,6K
Шпионска Кола
Шпионска кола е екшън игра с коли. В нея ти управляваш тежко въоръжен таен автомобил, и трябва да взривяваш всички превозни средства които ти се изпречват на пътя и те атакуват. На края на всяко ниво може да използваш парите които си спечелил за да подобряваш колата си.
Шпионска Кола
4.50
12,3K
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
4.67
5,8K
Красавицата срещу Зомбита
Приятелите на красавицата са отвлечени от зомбита. Тя трябва да извади пистолета си и да е бърза в спасяването на приятелите си. Помогни и в същото време бъди нащрек да не застреляш приятелите и без да искаш.
Красавицата срещу Зомбита
4.00
8,3K
Пейнтбол Състезатели
Пейнтбол Състезатели е игра с мини-колички които се състезават по кухненската маса въоръжени с пейнтбол оръжия. Карай възможно най-бързо, събирай оръжия и не позволявай на опонента ти да те изпревари. Успех.
Пейнтбол Състезатели
4.00
11K