Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Тенис 3D
Тенис 3D е една от най-добрите онлайн тенис игри. Играта е направена с Unity технология. Премини успешно през тренировъчните мисии, избери си настилка и се впусни в истинската игра. Успех.
Тенис 3D
4.50
13,9K
Древната Планета
Древната Планета е страхотна тауър дефенс игра в която е налична и за мобилни устройства. В тази игра ти управляваш древна раса която се опитва да защити планетата си от нападение. Строй защитата си, поправяй и ъпгрейдвай кулите си за да устоиш на вражеските атаки.
Древната Планета
4.31
23,1K
Wormhole Invaders
Wormhole Invaders е простичка, но много зарибяваща игра в която пилотираш космически кораб в безкрайна бездна. Избягвай всички препятствия по пътя си и събирай бонуси и подобрения за оръжието си. Успех.
Wormhole Invaders
4.00
2,8K
Ядосаната Бабка в Индия
Новата версия на играта Ядосаната Бабка е вече и при нас. Действието се развива в Индия, където лошото бабе трябва да се бяга по улиците и да наказва лошите гангстери. Успех.
Ядосаната Бабка в Индия
4.40
8,1K
Swim Ish Swim
Swim Ish Swim е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта не е особено трудна, но за сметка на това е много зарибяваща. Малкия Иш е готина рибка която има нужда от помощта ти за да оцелее в страховития океан. Успех.
Swim Ish Swim
4.00
2,7K
Driving Force
Карай бясно полицейска кола и се сражавай срещу опасните банди от състезатели. Изпълнявай различни мисии за да отключиш нови градове и цели. Играта предлага полицейски преследвания, катастрофи, експлозии и много екшън. Успех
Driving Force
3.93
12,9K
Battle Recruits HD
Battle Recruits HD е забавна и доста динамична игра, подобна на змията. Избери си един от многото уникални герои, всеки със свое собствено специално умение. Събери войските на бойното поле, докато избягваш опасните препятствия. Успех.
Battle Recruits HD
3.00
2,3K
Zombie Incursion
Zombie Incursion е екшън игра със зомбита в която трябва да защтитаваш родния си град от нападението на зомбитата. Взимай резачката и се захващай за работа. Нарязвай зомбитата и не им позволявай да превземат базата. След всяко ниво можеш да използваш спечелените пари за подобрения. Избирай внимателно оръжията си за всяко ниво защото не можеш да ги сменяш. Успех.
Zombie Incursion
4.50
7,8K
Хобит - Орките Атакуват
Хобит - Орките Атакуват е игра в която трябва да се съобразяваш с физичните закони. Играта е вдъхновена от култовия филм хобит и има за цел да рекламира излизащият скоро филм Хобит - Битката на петте армии. Филма ще бъде по кината 17 Декември 2014г.
Хобит - Орките Атакуват
4.50
12,4K
Дино Паркинг
Дино паркинг е луда игра, в която трябва да паркираш не какво да е, а огормен Т-Рекс динозавър. Управлявай динозавъра внимателно и му помогни да достигне яйцата си без да чупи нищо по пътя. Успех.
Дино Паркинг
4.75
5,1K
Motor Toons
Motor Toons е страхотна ММО игра с коли и много стрелба. В началото започваш само с едно превозно средство, но с напредването на играта отключваш още. Успех.
Motor Toons
4.00
6,7K
Шарещи Очички
Шарещи Очички е забавна пъзел игра в която трябва да помогнеш на малкия зелен извънземен да намери пътя към космическия си кораб. На всяко ниво трябва да преодолееш няколко препятствия преди да достигнеш телепорта. Успех.
Шарещи Очички
3.00
4,5K
Обръсни Марио
Можете ли да си представите на какво ще заприлича супер Марио ако не се бръсне един месец? В тази забавна игра трябва да помогнеш на нашия любим герой да избръсне дългата си брада. Така брадясал, той не може да отиде и да спаси принцесата. Успех.
Обръсни Марио
3.75
9K
Парна Ракета 2
Опитай се да оправляваш парната ракета в огромната фабрика. Избягвай всички препятствия и събирай бонуси които ще ти помогнат в приключението ти. Събирай и допълнително гориво ако искаш ракетата ти да продължи да лети.
Парна Ракета 2
5.00
2,8K
Truck Champ
Truck Champ е игра с големи джипове. Играта предлага 15 различни нива на които да се забавляваш. В началтото на играта започваш само с един джип, но с напредването през нивата ще отключваш нови машини. Успех.
Truck Champ
3.00
5,3K
Zombo Buster Rising
Медан, градът на тъмнината е заразен със сериозна болест от мистериозен мъж. Болестта превръща хората в зомбита. Zombo Buster е обучен екип от анти-зомби професионалисти които защитават града. Те току що са прочистили зона от която са получили СОС сигнал. Защитавай сградите от зомбитата като стрлеяш по тях. Събирай пари за подобрения по екипировката.
Zombo Buster Rising
4.50
6,1K
V8 Muscle Cars 3
Третата версия на страхотната игра с коли V8 Muscle Cars е вече и при нас. В тази игра имаш шанса да се състезаваш с много нови и мощни коли по различни писти в Америка. Пали двигателя и се състезавай срещу 9 компютърни състезатели. След всяко състезание можеш да използваш парите които си спечелил за подобрения.
V8 Muscle Cars 3
4.43
22,5K
Товар за Хелоуин
Товар за Хелоуин е тематична игра в която можеш да тестваш шофьорските си умения. Целта ти е да доставиш хелоуинските тикви, като пътя ти минава през гробището. Внимавай да не разсипваш товара преди да достигнеш до крайната си цел.
Товар за Хелоуин
4.25
9,3K
Free Bernie Pirates
Free Bernie Pirates е римейк на класическата игра Pipes. Точно както в старата, мисията ти е така да завъртиш тръбите че водата да може да достигне от единия край до другия. Успех.
Free Bernie Pirates
3.50
5,7K
Ultimate Dirtbike USA
Ultimate Dirtbike USA - смразяваща мотокрос игра. Карай кросовия си мотор по 40 различни писти. Прелитай препятствията и скачай от рампите. Събирай бонуси за по-висок резултат.
Ultimate Dirtbike USA
4.00
5,8K