Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Intruder: Combat Training 2x
Intruder: Combat Training 2x е динамичен шутър в който се гърмиш с играчи от цял свят, или изпълняваш различни мисии срещи компютъра. Вади оръжията и сражавай като за последно. Успех.
Intruder: Combat Training 2x
3.50
5,3K
Go Go Goblin 2
Go Go Goblin 2 е забавна игра в която трябва да изминаваш максимално разстояние с един опит. Ти си гоблин който се опитва да достигне до човешкия замък. Колкото по надалеч изстреляш гоблина, толкова по-висок резултат ще достигнеш.
Go Go Goblin 2
4.00
2,2K
Летящите Прасенца
Летящите Прасенца е страхотна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Помогни на прасенцето да се спаси от фермата, за да не стане на бекон. Бягай за живота си, избягвай препятствията и враговете си. Успех.
Летящите Прасенца
5.00
2,1K
KOF Vs Zombies
KOF Vs Zombies е екшън игра с ретро графика, в която краля на бойците се сражава с армия от зомбита. Ще успееш ли да удържиш позициите и да победиш безбройните зомбита. Успех.
KOF Vs Zombies
5.00
2,8K
The Red Haird Devil
The Red Haird Devil е страхотна RPG браузър игра. Ти си в ролята на червенокоса жена чиято мисия е да прочисти тъмниците и подземията от злите гоблини, да намериш главатаря им и да го победиш. Успех.
The Red Haird Devil
3.00
2,8K
Дрифт с Триколки
Дрифт с Триколки е страхотна състезателна игра с триколки. Състезавай се срещу другите рейсъри и се опитай да спечелиш всички състезания. Карай триколката си на пълна газ и дрифтвай в завоите за да натрупаш турбо, и да събереш бонуси. Успех.
Дрифт с Триколки
3.67
3,9K
Ядосаната Бабка: Halloween
Ядосаната Бабка е отново тук с нова версия за Хелоуин. Бягай през страшните улици, бий се с пънкарите и преодолявай всевъзможни страховити препятствия. Събирай черепи за да отключиш нови герои. Успех.
Ядосаната Бабка: Halloween
4.25
8K
Марио Супер Скок
Марио Супер Скок е зарибяваща игра, с любимия ни анимационен герой Марио. Той трябва да скача по главите на лошите кумби и да ги унищожава. На всяко ниво трябва да убиеш определен брой врагове за да преминеш на следващото. Успех.
Марио Супер Скок
3.88
7,8K
Car Drive At
Демонстрирай шофьорските си умения в тази страхотна Unity 3D игра. Целта ти е да стигнеш до края на нивото, като се справиш успешно с всички препятствия. Късмет.
Car Drive At
4.16
31,6K
Flatutron 9000
Flatutron е робот който се захранва на Метан, и има една единствена цел в живота. Да пърди колкото може повече. Това е и неговият начин на задвижване - за това пръцкай повече за да се движиш по-бързо.
Успех.
Flatutron 9000
4.00
5,9K
Uber Commando
Uber Commando е приятна неангажираща игра, в която твоя герой бяга и стреля автоматично. Преминавай през нивата, като стреляш по враговете, прескачаш траповете и избягваш куршумите. Успех.
Uber Commando
4.00
5,3K
Tank Storm 3
Tank Storm 3 - нова екшън игра с танкови битки. Управлявай зловещата си машина дълбоко в тила на врага, и се защитавай от враговете които се опитват да те неутрализират. Оцелей достатъчно дълго, за да намериш и разрушиш вражеската база.
Tank Storm 3
3.00
5,2K
Extreme Car Madness
Extreme Car Madness е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. За целта прави каскади, които ще ти покачват турбото. След всеки опит можеш да похарчиш парите за подобрения.
Extreme Car Madness
3.00
5,6K
Светещата Факла
Тъмнината се е разпростряла навсякъде...буквално. Ти си една самотна свещ в тъмнината. Наслади се на приключението в невероятните магически земи.
Светещата Факла
4.00
3,9K
Drift Rush 3D
Drift Rush 3D e състезателна игра с коли. Играта предлага 4 различни предизвикателства и 4 различни автомобила които може да управляваш. Покажи на какво си способен и спечели всички състезания в играта.
Drift Rush 3D
4.17
26,5K
Лудия Рекс
Лудия Рекс е аркадна игра в която ти си в ролята на анимационен динозавър който полудява в музея. Първите няколко нива се лесни, и дори може би скучни, но след това стават по-трудни и интересни. Опитай се да разрушиш всички картини възможно най-бързо, без да те забележат охранителите. Успех.
Лудия Рекс
5.00
3K
Стоманения Джак нови нива
Новата версия на зарибяващата игра Стоманения Джак е вече факт. Слагай средновековната си броня и импровизирания си кон и се впусни в забавата.
Стоманения Джак нови нива
4.00
2,7K
Лепкави Подскоци
Лепкави Подскоци е забавна игра в която трябва да отскачаш от стените, да ядеш мухи и да се пазиш от токсичните мехури. Със всяка спечелена точка се изкачваш нагоре в класирането и отключваш различни постижения. Можеш да си пазариш различни подобрения в магазина на играта.
Лепкави Подскоци
3.00
3,5K
Портите
Портите е игра в която действието се развива в пост-апокалиптична обстановка. Мистериозна порта се появява по средата на родния ти град и от нея излиза цяла армия от мистериозни чудовища. Вземи пушката си и се опитай да помогнеш на останалите войници да спрат настъплението на мистериозните войни.
Портите
5.00
6,3K
Infectonator Survivors
Колата ти вече е угаснала насред пътя. Няма повече гориво в резервоара и единствения начин е да продължиш напред е пеша. Пробивай си път през хилядите зомбита които те атакуват и се опитват да се нахранят с мозъка ти.
Infectonator Survivors
4.75
4,8K