Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Гравитационно Желе
Гравитационно Желе е забавна логическа игра. Опитай се да минеш всичките 21 нива. Това всъщност изобщо не е лесно. Опитай се да подредиш 3 кубчета с еднакъв цвят за да изчезнат. Успех.
Гравитационно Желе
4.00
4,6K
Зомби Пикап Оцеляване
Зомби Пикап Оцеляване е забавна игра в която трябва да мачкаш зомбита с огромния си брониран пикап. Освен това трябва да спасяваш и цивилното население, което се крие из картата. Успех.
Зомби Пикап Оцеляване
4.00
10,2K
Скоростни Улици - Токио
Скоростни Улици - Токио е състезателна игра направена за Unity Player. Играта ти дава възможност да се състезаваш по улиците на Токио срещу компютърно управлявани опоненти. Успех.
Скоростни Улици - Токио
4.33
14,7K
Големия Стрелец
Големия Стрелец е бойна игра с много врагове, но и много умения и различни оръжия. Сражавай се с лошите които те очакват на всяко ниво. Подобрявай героя си и отключвай различни умения. Успех.
Големия Стрелец
4.00
4,3K
Марио назад във времето
Злия Баузър е използвал черна магия, и е успял да отвори врата във времето и да завладее света на Супер Марио. Марио трябва също да се върне назад във времето и да го спре на всяка цена. Поеми си дъх и се впусни във вълнуващото приключение.
Марио назад във времето
3.75
5,2K
V8 Дрифт
V8 Дрифт е страхотна дрифт игра със спортни коли. Състевай се срещу компютъра и дрифтвай по завоите на затворена пписта. Успех.
V8 Дрифт
4.00
8,6K
Ловец 3D
Ловец 3D е реалистична триизмерна игра, в която ловуваш разични диви животни, от вълци до сърни и мечки. Вземи пушката и се наслади на 12те прекрасни нива. Успех.
Ловец 3D
4.60
18,9K
Geffenvaniac
Geffenvaniac е аркадна, ретро игра която ще ви върне назад във времето. Играта предлага множество врагове, оръжия и подобрения за героя ти. Взимай оръжията и се изправи срещу скелетите, зомбитата и другите врагове които те очакват в тъмницата. Успех.
Geffenvaniac
3.00
2,1K
Полицейски Снайпер Тренинг
Полицейски Снайпер Тренинг е страхотна игра със стрелба. Играта предлага 30 нива в които упражняваш стрелбата си по мишени, превземане на сгради и най-накрая - истинския тест - стрелба по живи нападатели. Успех.
Полицейски Снайпер Тренинг
4.67
7,7K
Улично Рали 2
Улично Рали 2 е невероятна триизмерна игра с коли. Избери си кола и цвят и после се опитай да биеш останалите състезатели в едно оспорвано рали. Използвай турбото си разумно защото то ти дава много сила, но не издържа дълго. Успех.
Улично Рали 2
4.36
37K
Космическа Гравитация 2
Космическа Гравитация е отново тук със втора версия на играта. Малкия астронавт изследва недружелюбния космически кораб изпълнен с най различни ужаси. Дано носи бластера си, защото ще му трябва със сигурност.
Космическа Гравитация 2
4.50
2,5K
Базука Бой 2
Базука Бой е отново тук, във втората серия на популярната игра. Преминавай през пещерните нива като взривяваш всичко по пътя си. Играта предлага много различни нива и 17 различни ракети. Всяка ракета е подходяща за определено ниво, така че ги подбирай внимателно. Успех.
Базука Бой 2
4.25
4K
Киселинна Паника
Киселинна Паника е нова игра с готина графика. Не позволявай на капките киселина да паднат на пода. Улавяй ги с кофата си, и ги събирай във варелите.
Киселинна Паника
5.00
3,5K
Света на колите
Страхотна триизмерна игра, в която не трябва да се състезаваш с никой. Карай червената си кола из празните улици и се наслаждавай.
Света на колите
3.33
17K
Неживи в Обсега
Излез отвън и се сражавай смело със зомбитата които се опитват да се нахранят с мозъка ти. Покажи им че не всичко е загубено, и човешката раса ще се сражава до край. Успех.
Неживи в Обсега
4.17
12,9K
Храни ме повече 3
Извънземните са гладни отново. Храни ги с розовия бълвоч преди да започнали да се хранят с нещо друго.
Храни ме повече 3
4.50
6K
Краля на Бойците - Бета
Бета версия на новата бойна игра - Краля на бойците. Очаквайте съвсем скоро и пълната версия на играта
Краля на Бойците - Бета
4.60
3,8K
Последните Динозаври
До скоро се е вярвало че всички динозаври са изчезнали. Това обаче не е съвсем вярно. Някои от тях са оцелели и живеят надълбоко под земята, търсят храна и оцеляват. Сражавай се рамо до рамо с динозаврите за да запазиш техния вид от изчезване.
Последните Динозаври
5.00
4,6K
Откраднатият Меч
Откраднатият Меч е аркадна игра, в която можете да променяте гравитацията. В тази игра вие сте в ролята на рицар, чийто меч е бил откраднат от зъл магьосник. Целта ви е да преминете през всички нива, като намерите ключа за следващото ниво и стигнете до изходната врата, без да попаднете в многобройните капани. Успех!
Откраднатият Меч
4.00
4,4K
Гангстерски начин
Играта Гангстерски начин ви хвърля дълбоко в тъмният незаконен свят на мафията и гангстерските банди. В началото на играта вие сте ново попълнение в редиците на мафията и трябва да изпълните няколко мръсни мисии, за да се докажете вашата лоялност. След всяка успешно завършена мисия получавате възнаграждение, което можете да изхарчите за по-добри оръжия и броня. Успех с кариерата ви на гангстер!
Гангстерски начин
4.75
7,8K