Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Зомбита FPS
Зомбита FPS е екшън игра със зомбита, в която вие сте в ролята на войник, който е приклещен в територия заразена от кръвожадни зомбита. Твоята мисия е да се защитаваш от враждебните зомбита, да събираш оръжия и други предмети, които ще ти помогнат да оцелееш по дълго. Успех!
Зомбита FPS
3.78
11,4K
Ruff and Tumble
Това в флаш версия на класическата игра Ruff and Tumble. За тези които не са играли оригиналната игра Ruff and Tumble е страхотна аркадна игра с ретро графика. Вземете лазерната си пушка и започнете битката срещу извънземната раса окупирала планетата ни. Успех!
Ruff and Tumble
3.00
2,4K
Doom
Играйте една от първите FPS игри Doom направена от id Software. Това е флаш версия на оригиналната игра.
Doom
3.00
9,9K
Дино Лов на Месо 2
Дино Лов на Месо 2 е аркадна игра, в която трябва да помогнете на двата динозавъра да съберат всичкото месо на нивото и да се спасят от гладуване. Големият динозавър има способността да атакува със смъртоносната си лапа, а малкият стреля с огнени кълба. Помогнете на динозаврите да съберат всичкото месо и се пазете от другите животни. Успех!
Дино Лов на Месо 2
4.33
3,9K
Mad Truck Challenge
Mad Truck Challenge е състезателна игра с камиони, направена от програмистите на playhub.com. Играта предлага 20 различни трасета, на които можете да премерите сили със състезателите оправлявани от компютъра. След всяко състезание можете да използвате събраните пари, за да подобрите камиона си или да закупите нов. Успех в успорваната надпревара!
Mad Truck Challenge
4.50
8,8K
Охлюва Боб 7: Фентъзи История
Новата версия на страхотната приключенска игра Охлюва Боб е тук. Подзаглавието на новата версия е Фентъзи История, а действието се развива в сънищата на охлюва Боб. Помогнете на любимият си герой да победи чудовищата и рицарите скрити из нивата и да намери и спаси Принцесата. Забавлявайте се!
Охлюва Боб 7: Фентъзи История
4.57
12,9K
Ламборджини Ураган
Ламборджини Ураган е реалистична игра със смразяваща графика. Играта изисква unity плеър. Запали двигателя и се наслади на състезанието. Играта се играе перфектно на цял екран.
Ламборджини Ураган
3.60
17,8K
Пъзел Бой
Пъзел Бой е забавна логическа игра в която трябва да разбутваш блокчетата насам натам за да решиш пъзела. Намери пътя към изхода и стълбите като използваш стрелките. Успех.
Пъзел Бой
4.25
4,8K
Бягство с Джип
Бягство с Джип е триизмерна игра в която ти караш оффроуд машината си по различни терени изпълнени с препятствия. Карай внимателно защото горивото ти е ограничено, и събирай бонуси с които ще можеш да подобриш машината си, и съответно следващия ти опит ще е винаги по-добър от предния.
Бягство с Джип
3.50
17K
Паркирай Супер Коли
Третата версия на страхотната паркинг игра е вече факт. Новата версия предлага много нови места за паркиране където може да изпробваш шофьорските си умения. Докажи се като добър шофьор като паркираш преди да е изтекло времето и без да одраскаш скъпите коли. Успех.
Паркирай Супер Коли
3.40
9,5K
Кървава Нощ
Играта Кървава Нощ разказва една страшна история от близкото бъдещо. Тъмен портал към ада е отворен и бъдещето на човечеството е застрашено. Ти си тяхната последна надежда - не се проваляй.
Кървава Нощ
3.50
4,9K
Щастливите Патета
Щастливите Патета е простичка, но много трудна игра. Целта ти е да помогнеш на мама Патка да пресечи магистралата без да загуби нито едно патенце. Успех.
Щастливите Патета
3.00
3,6K
Краля на АТВ 2
Втората версия на страхотната АТВ игра е вече тук. Новата версия предлага много нови терени и писти на които да се насладиш. Запали двигателя на АТВ-то и се впусни в състезанието.
Краля на АТВ 2
4.75
3,3K
Пощальона Пат
Пощальона Пат е транспортна игра. Ти си в ролята на Пощальона Пат и трябва да доставяш писмата с пощенския си камион. Карай внимателно и се опитай да доставиш пощата без да губиш пакети. Успех.
Пощальона Пат
2.50
8,5K
Flappy Bird горско приключение
Flappy Bird горско приключение е аркадна игра вдъхновена от хитовата Flappy Bird. Тази игра е доста по-лесна от оригинала, и има по-различни управление и цел. Можеш да летиш в двете посоки и целта ти е да преминеш през нивото с минимални размахвания на крилцата. Успех.
Flappy Bird горско приключение
5.00
3,2K
Леприкон Приключение
Леп Леприкона е изгубил златото си и има нужда от помощ за да си го вземе. Помогни му да открие всичкото злато скрито из нивата, и да се справя с безбройните препятствия пред които се изправя.
Леприкон Приключение
4.25
7,6K
Великите приключения на Марио 7
Марио и Йоши са отново заедно в едно вълнуващо пътешествие. Целта им отново е спасението на отвлечената принцеса, от злия Баузър. За да е успешна мисията им, Марио и Йоши трябва да преминат през всички нива като се справят с трудностите които им се изпречват. Събирай гъбките и монетите по пътя.
Великите приключения на Марио 7
4.00
5,8K
Турбо Рали
Турбо Рали е състезателна игра в която ще имаш възможност да отключиш много нови коли и подобрения за тя. Това обаче ще се случи само ако печелиш състезанията. Успех.
Турбо Рали
4.00
10,7K
Мишока Състезател
Мишока Състезател е състезателна игра с коли. Ти си в ролята на на мишка състезател и управляваш дървена кола-играчка. Събирай златни монети и се опитай да завършиш всички 12 нива преди да е изтекло времето. След всяко ниво може да използваш монетите които си събрал за да подобриш колата си. Успех.
Мишока Състезател
4.00
2,4K
Супер Трамп
Супер Трамп е страхотна бойна игра вдъхновена от сериите Хобо. Играта разказва историята на един бездомен мъж, който търси убежище в квартала на богатите. Там охраната се опитва да го отпрати и става интересно...
Супер Трамп
4.50
4,8K