Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Dog Fight 2 - The Great War
Dog Fight 2 - The Great War е превъзходна игра със самолети. Във втората част на играта са добавени много нови нива и врагове. В тази версия на играта ти се сражаваш на страната на Германия. Пали двигателя и се впусни във въздушните битки.
Dog Fight 2 - The Great War
4.26
6,8K
Baby Hazel Coloring
Игрите за оцветяване никога не са били толкова забавни. Някога мечтал ли си да станеш художник? Избери си четки и палитра и се заеми с оцветяването на картинките. Тази игра е подходяща за най-малките посетители и ще им помогне да научат различните цветове.
Baby Hazel Coloring
5.00
2,1K
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
4.67
6,2K
StrikeForce Kitty
StrikeForce Kitty е игра в която трябва да бягаш през нивата. В играта се разказва за котешкото кралство, чиято кралица е отвлечена от злите лисици. Събери отбора на малките котенца е впусни в едно незабравимо приключение.
StrikeForce Kitty
5.00
2,1K
Jelly Friend
Jelly Friend e простичка игра в която трябва да събираш три еднакви по цвят елемнта за да изчезнат. Успех.
Jelly Friend
4.00
2,5K
Infectonator
В играта Infectonator ти си в ролята на зъл учен който разработва зомби вирус. Освободи злия зомби вирус навсякъде по света и инфектирай всички. Целта е да направиш вируса толкова силен, че да успееш да превземеш цялата планета.
Infectonator
4.50
1,8K
Snow Bike
В тази игра караш кросов мотор по заснежени писти. Играта предлага 20 различни терени по които може да изтестваш уменията си. Пали мотора и се впусни в надпреварата. Покажи на всички кой е единствения шампион. Успех.
Snow Bike
3.77
5K
Theropods
Theropods е пойт и клик приключенска игра с пикселизирана ретро графика. Ти си в ролята на пещерно момиче което иска да избяга от гладните динозаври и да спаси приятелите си. Успех.
Theropods
4.60
2,8K
Trucksform 3D
Trucksform 3D е невероятна триизмерна игра с джипове. Планетата Земя отново е в опасност и ти си единствения който може да я спаси. За да постигнеш целта си трябва да събереш три предмета които ще ти захранят машината която ще спаси планетата. Карай през трудни терени, трансформирай джипа си в зависимост от препятствията и събирай монети. Успех в спасяването на земята.
Trucksform 3D
4.10
5,8K
Moto X3M
Moto X3M е много добре направена състезателна игра с мотори. Играта предлага анимирана графика и много реалистична физика. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Скачай от скоковете и се забавлявай докато караш мотора си.
Moto X3M
2.92
5,4K
Зеленото Кралство
Зеленото Кралство е стратегия в реално време, в която трябва да защитаваш замъка си да го подобряваш. Когато станеш достатъчно силен - разбий враговете си и завземи техните земи.
Зеленото Кралство
4.75
3,1K
Earn To Die 2: Exodus
Нова версия на култовата игра Earn To Die 2. Новата верися е казва Exodus. Както и в предните версии, така и тук трябва да мачкаш зомбита и да подобряваш колата си, така че всеки следващ опит да е по-добър от предния ти.
Earn To Die 2: Exodus
4.39
11,2K
The Enchanted Cave 2
The Enchanted Cave 2 е уникална куест игра в която трябва да обикаляш огромна пещера и да се сражаваш с отвратителните твари които я пазят. Сражавай се с различни чудовища докато си пробиваш път през пещерата. Успех.
The Enchanted Cave 2
3.17
4,5K
Fathom 2015
Fathom е аркадна игра в която трябва да подскачаш по платформите и да преминаваш през нивата. Интересното в нея е стрелбата. Ти нямаш умението да стреляш но можеш да забавяш времето и да използваш куршумите враговете си срещу самите тях. Ще можеш ли да се пребориш с играта? Успех.
Fathom 2015
3.00
4,2K
Air Ambulance Simulator
Air Ambulance Simulator симулатор в който управляваш медицински хеликоптер. Играта е доста трудна, за това се заредете с търпение. Главната ти цел е да спасяваш хора попаднали в беда в трудно достъпни терени. Успех.
Air Ambulance Simulator
3.83
4,3K
Motocross Challenge
Motocross Challenge е забавна игра с мотори в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Състезавай се срещу компютъра и печели пари и точки с които ще отключиш нови нива и нови машини с които ще можеш да се състезаваш.
Motocross Challenge
3.89
5,7K
Rafter Toad
Rafter Toad е забавна игра в която трябва да помогнеш на жабата да изяде най-много комари. Спускай се по опасната река, като се опитваш да минаваш през вратичките и да хапваш комари. Събирай и другите бонуси докато се спускаш по течението.
Rafter Toad
4.25
3,7K
Battle Force
Battle Force е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Ти си в ролята на елитен войник който трябва да прекоси вражеската територия и да унищожи всичко което му се изпречва на пътя. Успех.
Battle Force
3.75
3,6K
Werewolf Tycoon
Werewolf Tycoon е простичка но много зарибяваща игра. Ти си в ролята на огромен върколак който се е скрил след няколко успешни атаки над хората. Дай най-доброто от себе си и помогни на върколака да изяде възможно най-много хора преди те да успеят да го заловят.
Werewolf Tycoon
5.00
2,9K
Beast Quest
Beast Quest е уникална игра за Unity Player. Магическите зверове от Авантия са се развихрили под зоркия поглед на зъл магьосник. Можеш ли да им помогнеш да се освободят от проклятието на злия магьосник. Изследвай огромния виртуален свят пълен с опасни врагове и много приключения. Успех.
Beast Quest
4.33
5,2K