Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Dead Paradise 4
Четвъртата версия на играта Dead Paradise е вече факт. Новата версия предлага много нови нива и подобрения по джипката. Карай тежко-въоръжената си джипка и стреляй по мутанти. След всяко ниво можеш да похарчиш спечелените пари за подобрения като повече живот, по-добри оръжия и други. Успех.
Dead Paradise 4
4.80
6,3K
Mafia Battle HTML5
Mafia Battle е страхотна мениджмънт игра направена на HTML5. Играта изисква регистрация, с която можеш да записваш напредъка си. Целта ти в тази игра да управляваш собствена криминална империя и да станеш най-уважавания мафиот в играта. Успех.
Mafia Battle HTML5
3.00
4,8K
Горещи Гуми HTML5
Горещи Гуми HTML5 е страхотна екшън игра която е направена на HTML5 вместо флаш. Всяка кола в тази игра е оборудвана с картечница с която взривяваш колите пред теб. Колкото по-напред стигнеш толкова по-добър резултат ще отбележиш.
Горещи Гуми HTML5
3.54
8,5K
Kill the Plumber
Kill the Plumber е простичка но много зарибяваща аркадна игра вдъхновена от класическа ретро игра Супер Марио. Този път ти си в ролята на малка гумба която трябва да подлъже и да победи Супер Марио за да мине нивото.
Kill the Plumber
3.88
5,2K
Smash Palace
Smash Palace е страхотна разрушителна игра с много ъпгрейди и различни писти. Впусни се в надпреварата и дай най-доброто от себе си за да победиш опонентите си и да останеш последната кола на арената. След всяко дерби можеш да правиш подобрения по машината. Успех.
Smash Palace
4.21
17,1K
Zombie Strike Two
Втората версия на страхотната игра за оцялване Zombie Strike е вече факт. Ти си приклещен във ферма пълна със зомбита и главната ти цел е да оцелееш. Сражавай се с ордите зомбита и се опитай да удържиш фронта възможно най-дълго. Успех.
Zombie Strike Two
3.85
8,2K
Dora River Cleaning
Дора изследователката се отправила на поредното си приключение. Тя се спуска с лодка по горската река, но за съжаление я откриват замърсена. Те се амбицират да я почистят и тук се включваш и ти. Те имат нужда от твоята помощ за да може отново реката да е едно приятно място за разходки.
Dora River Cleaning
4.57
5,6K
Stunt Rush 3D
Stunt Rush 3D е уникална триизмерна игра. Действието се развива в далечното бъдеще. Ти управляваш бъги с което се движиш из космически писти над града. Управлявай внимателно за да не паднеш зад борда. Има общо 10 трака по които да се състезаваш, но първо трябва да ги отключиш.
Stunt Rush 3D
4.13
7,2K
8Bit Doves
8Bit Doves е много интересна игра направена за Unity Player. Целта ти е да събереш всички птички по нивото и да ги транспортираш безопасно до изхода на нивото. Успех.
8Bit Doves
2.50
3K
Recordshop Tycoon
Recordshop Tycoon e управленска игра в която ще имаш шанса да докажеш управленските си умения. Ти си шеф на музикален магазин и трябва да го развиваш. Търси албуми които ще представляват интерес за хората и ги продавай на печалба. Успех.
Recordshop Tycoon
4.00
2,4K
Girls Gone Racing
Girls Gone Racing е игра с мотори в които красиви девойки карат кросови машини по тежки трасета. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти и докажи кой е най-добрия мото-кросър.
Girls Gone Racing
3.50
6K
Лазер Бой
Лазер Бой е забавна игра разработена за 5 седмици от малък екип от студенти в университета за разработчици на игри.
Лазер Бой
3.00
3,8K
Super Mario Loops
Super Mario Loops e "пародия" на оригиналната Нинтендо игра. Графиката е направена така че да прилича на известния от миналото музикален софтуеър Fruity Loops. Успех.
Super Mario Loops
3.50
6K
Simpsons 3D Springfield
Simpsons 3D Springfield е игра с много стрелба с любимите ни герои от сериала Семейство Симпсън. Целта ти е да събереш всички понички по нивото и да се защитаваш от гамените с картечница.
Simpsons 3D Springfield
4.27
7,7K
Big Cheese Roll
Big Cheese Roll е забавна игра, в която търкаляш огромна пита кашкавал надолу по хълма. Мачкай хората и кравите за повече точки. Със спечелните точки може да подобряваш кашкавала си, така че следващия път да изминеш по-голямо разстояние.
Big Cheese Roll
3.00
2,4K
Охлюва Боб 8
Осма поредна серия на страхотната логическа игра Охлюва Боб: Островна История. Докато кротко си ловял риба на брега, охлюва Боб е бил отвлечен от зло морско създание, и е изоставен на отдалечен тропически остров. Боб има нужда от помощтта ти да премине успешно през 30 нива за да се върне жив и здрав в къщи.
Охлюва Боб 8
4.63
12,7K
Принцеса Ана Спа Процедури
Принцеса Ана Спа Процдеури е нова игра за момичета в която могат да се насладят заедно с принцеса Ана на спа процедурите на плажа.
Принцеса Ана Спа Процедури
4.00
5K
Angry Birds Stella
Както може би се досещате от заглавието това е поредната игра от поредицата Angry Birds. В тази игра имате шанса да се присъедините към Стела и нейния приятел на мисия в която трябва да защитите дома си. Успех.
Angry Birds Stella
4.14
3,1K
Rx 3 Космически Кораб
Rx 3 Космически Кораб е доста добре направена, и в същото време, доста трудна игра. Ще трябва доста внимателно да насочваш космическия кораб, така че да достигнеш до изхода на всяко ниво, като по пътя си събираш възможно най-много монетки. Успех.
Rx 3 Космически Кораб
4.67
3,3K
Микро V8
Микро V8 e яка игрица с детски управляеми колички. Пистата е импровизирана, трасето е оградено от кенчета кока-кола, моливи, тетрадки и други подобни ученически пособия. Оглеждай се за зелената лента в която се презареждаш. Успех.
Микро V8
3.50
4,4K