Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Beard Mans Adventure
Beard Mans Adventure е простичка приключенска игра с ретро графика. Целта ти в тази игра е да събереш храната, като се пазиш от скелетите и другите врагове които се опитват да ти я откраднат. Успех.
Beard Mans Adventure
5.00
2,8K
Военна История
Военна История е динамична стратегическа игра, в която бързите ти рефлекси могат да ти донесат победа. Защитавай замъка като стреляш от кулите или пускаш воници на бойното поле. Целта ти е да спреш варварите и чудовищата които се опитват да превземат града ти.
Военна История
4.00
7,1K
Biker Exploit
Biker Exploit е яка игра с мотори в която правиш каскади от големи рампи с кросов мотор. Играта предлага 12 нива, и на всяко ниво имаш различна задача. Целта ти е да направиш достатъчно точки за да преминеш на следващото ниво.
Biker Exploit
4.00
4,2K
Helicrane
Helicrane е забавна игра, в която пилотираш спасителен хеликоптер и трябва да помогнеш на спасителите на земята да достигнат до целта си. Повдигай препятствията които пречат на спасителите да стигнат до края на нивото. Със спечелените точки и пари може да подобряваш хеликоптера или да си купуваш нови.
Helicrane
3.33
6,6K
ZeeBoo
ZeeBoo е математическа пъзел игра. ZeeBoo може да се движи само по определен начин, подобно на коня в шаха. Трябва да направиш така че ZeeBoo да изяде всичката трева по нивото.
ZeeBoo
4.33
3,1K
Boy Robot Adventure
Старото дърво умира на платформата. Момчето и неговия приятел робот трябва да съберат семената на старото дърво и да ги съхранят. В това велико приключение има капани, и чудовища които се крият по нивата. Направи всичко възможно за да спасиш семената.
Boy Robot Adventure
5.00
3,3K
Sports Bike: Speed Race Jump
Sports Bike: Speed Race Jump е безплатна игра, в която караш кросови мотори в пустинна зона охранявана от военните. Карай през нивата с бясна скорост и преодлявай препятствията. Пази се от военните действия около теб, и прави луди каскади от скоковете.
Sports Bike: Speed Race Jump
2.40
6,3K
Мини Голф 3D
Мини Голф 3D е забавна мини-голф игра направена за Unity Player, с невероятна 3D графика. Действието се развива в прекрасна зимна атмосфера. Опитай се да вкараш топката в дупката с възможно най-малко удари. Първите няколко нива са лесни, но след това играта става доста трудна, някои нива дори стават невъзможни.
Мини Голф 3D
5.00
4,3K
Papa Louie 3: When Sundaes Attack
Третата версия на страхотната аркадна игра Papa Louie 3: When Sundaes Attack е вече тук. Преминавай през нивата като събираш бонусите и се пази от препятствията. Успех.
Papa Louie 3: When Sundaes Attack
3.67
8,1K
Огън и Мощ
В тази екшън игра ти си в ролята на голям лилав дракон който тероризира средновеквни селища. Доминирай небесата и нека вали разруха и огън върху враговете ти отдолу. Пази се от стрелите с които те замерят човеците и подобрявай уменията си след всяко ниво. Успех.
Огън и Мощ
3.00
5,3K
Valiant Knight - Save The Princess
Страхотна не-ангажираща игра в която трябва само да цъкаш с мишката за да промениш посоката на рицаря. Успех.
Valiant Knight - Save The Princess
3.25
3,6K
Zomber
В играта се разказва историята на един град, който е завладян от зомби-заразата и единствената опция да се спаси града е да се разрушат всички сгради заедно със зомбитата. Превземи небето над заразения град с бомбардировача си и пускай бомби докато не разрушиш всички сгради.
Zomber
5.00
4,7K
Военен Камион - Пъзел
Семпла пъзел игра, в която трябва да нареждаш картинка на военни машини. Можеш да настройваш различни трудности на пъзела, както и да играеш в слайд мод.
Военен Камион - Пъзел
4.00
3,3K
Sloppy Ninja Destiny
Римейк на една доста популярна игра от доброто старо време. Целта е да режеш парченца от картата докато отрежеш достатъчно за да преминеш на следващото ниво.
Sloppy Ninja Destiny
3.00
3,4K
Ice Cave Rush
Ice Cave Rush е забвна игра в която управляваш джип по ледени нива. Целта ти е да събираш бонусите и да правиш подобрения по джипа със спечелените пари.
Ice Cave Rush
4.00
5K
War Of Soldiers FPS
War Of Soldiers FPS е много добре направена мрежова игра, в която се сражаваш срещу играчи от цял свят. Участниците са разделени в два отбора - Източен и западен, и се сражават помежду си. Играта предлага 6 карти, седем различни оръжия и няколко мода на игра. Пожелаваме ви приятна игра.
War Of Soldiers FPS
3.92
11,7K
Dusk Till Dawn Racing
Dusk Till Dawn Racing е състезателна игра в която си се състезавал срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Състезавай се с най-бързите коли по най-трудното писти в света. Печели пари за да отключваш нови автомобили. Успех.
Dusk Till Dawn Racing
3.80
22,4K
Erline 4
От много години този свят е тъмен и потопен в тъга и злоба. Сега ти си изгубен в него и трябва да намериш ключовете за да се измъкнеш от това прокълнато място. Преодолей 20 нива приключения за да минеш играта.
Erline 4
5.00
3,8K
MADFIST
MADFIST - супер зарибяваща игра. Целта е много проста - трябва да отбележиш възможно най-много точки като удряш по мишените които се появяват съвсем за кратко на екрана. Успех.
MADFIST
5.00
4,7K
Железния Рицар
1945, Северна Европа, в тайна оръжейна лаборатория е имало вражеска атака. Съоръженията са повредени и се наблюдава странно огъване на време-пространството. Целта ти е да защитиш оборудването от напдащите врагове. Събирай оръжия и амуниции, също и предмети които ще ти помагат в трудната ти задача. Подобрявай уменията си за да успееш да се измъкнеш от този АД.
Железния Рицар
4.00
3,8K