Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
One Screen Hero
Ти си в ролята на жаден за приключения герой и е твой дълг да изследваш това тъмно подземие, да откриеш скритите му съкровища и да се сражаваш с чудовищата. Знай че си прокълнат и не можеш да умреш. Всеки път когато се опиташ да умреш се появяваш отново, чисто нов. Успех.
One Screen Hero
3.00
2,8K
Drag Race Rush
Drag Race Rush е една от най-добрите драг игри излизали скоро. Играта предлага реалистична триизмерна графика направена за Unity Player. Трябва да изчката рекламата в началото да се скрие, тъй като няма начин да я спрете. Успех.
Drag Race Rush
3.60
22,7K
Луд оффроуд 3D
Луд оффроуд 3D е триизмерна игра с реалистична графика направена за Unity 3D engine. Целта ти е да обикаляш из планината и да събираш монетите, които после може да използваш за да си купиш нова Оффроуд машина. Успех.
Луд оффроуд 3D
3.47
13,7K
Blood Battle Boy
Blood Battle Boy е екшън игра в която се сражаваш срещу вълни от врагове на нещо като арена. Започвайки играта си въоръжен само с пръчка, но с напредването ще можеш да се екипираш и по-яки оръжия. Успех.
Blood Battle Boy
4.67
3K
TIR Паркинг 3D
Както може би се досещате от заглавието TIR Паркинг 3D е игра в която трябва да паркираш големи камиони. Играта е направена за Unity Player и предлага страхотна триизмерна графика. Първия ти камион ще е безплатен, но всеки следващ ще трябва да си го закупиш. На първото ниво трябва да закачиш ремаркето, след което да паркираш на точно определеното място много внимателно, без да удряш оградите. Играта е доста трудна, за това ви пожелаваме успех и търпение.
TIR Паркинг 3D
3.87
18,3K
Монумент
Монумент е олд скул игра с много стрелба. Посичай орди от чудовища, събирай различни бонуси и оръжия и подобрявай уменията си. Всяко ниво е уникално и не си прилича с предното. Целта ти в тази игра не е да събереш липсващите части от монумента на всяка локация. Забавлявай се докато разкриваш картата и се биеш срещу чудовищата.
Монумент
4.67
6,6K
Warrior Run
Warrior Run е много трудна игра в която трябва да бягаш през нивата и да преодоляваш различните препятствия. Главният герой е смел войн който се опитва да се измъкне от заплетените подземия. Бягай възможно най-бързо и се пази от опасностите които те дебнат по пътя ти към свободата. Успех.
Warrior Run
3.00
2,5K
Омерта Мафия
Готов ли си да се присъединиш към Мафията? Те ще ти поставят няколко задачи за да преценят дали си способен да се справиш с не-леките задачи. Седни зад волана на някои от най-прекрасните стари коли които съществуват. В играта те очаква доста шофиране и паркиране. Приготви се за доста приключения и трудни мисии в тази интересна игра.
Омерта Мафия
4.17
9,8K
Warmerise Lite Version
Warmerise е страхотна FPS мултиплеър игра с роботи. Играта е направена с иновативната Unity 3D технология и има страхотна графика. Изберете сървър, на който да играете, изберете отбор и се включете в ожесточената битка за доминация над вселената. Успех!
Warmerise Lite Version
4.00
6,4K
Трансформърс 3: Победата е сладка
Трансформърс 3: Победата е сладка е екшън игра със страхотна 3D графика. Вашата мисия в тази игра е да спрете Звезденписък и неговата армия и да спасите градът от унищожение. Успех!
Трансформърс 3: Победата е сладка
4.32
11K
Операция на Специалните Части
Операция на Специалните Части е екшън игра с реалистична 3D графика изпоlзваща Unity 3d платформата. Заредете вашето оръжие и се впуснете в екшъна.
Операция на Специалните Части
5.00
8,2K
Превключване
Изгубен на непозната планета, Switch Bot трябва да намери пътя към родният си дом. Той трябва да премине през всичките 32 нива и да разгадае загадките, които го чакат по пътят му към дома. Първите няколко нива са много лесни, но след това играта става по трудна и интересна. Забавлявайте се с Switch Bot!
Превключване
4.33
4,9K
Rage Zombie Shooter
Много добре направена игра за оцеляване със зомбита. Взимай патлака си и чакай зомбитата да се появят. Те ще се приближават бавно от всички посоки, и ще стават все повече и повече ако не ги избиваш с по един изстрел. Подобрявай показателите си и използвай подходящи оръжия. Успех.
Rage Zombie Shooter
5.00
3,9K
Heavy Legion 2
Управлявай тежко въоръжен танк и се изправи срещу съперниците си на бойното поле. Докажи се като добър танкист като разрушаваш вражеските танкове преди те да успеят да те унищожат.
Heavy Legion 2
4.50
8,4K
Гладиатор - Истинска история
Гладиатор - Истинска история е страхотна триизмерна игра с много бой и екшън. В тази игра ти си в ролята на гладиатор който доминира арената. Сражавай се с безкрайните вълни от врагове, събирай бонуси, вдигай нива и подобрявай героя си. Успех.
Гладиатор - Истинска история
3.92
12,4K
Monster Best Ride
В играта Monster Best Ride можеш да караш пет различни монстър тръка на десет различни писти, но за целта трябва първо да ги отключиш. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. След всяко състезание можеш да подобряваш тръка със спечелените пари. Успех.
Monster Best Ride
5.00
3,9K
Зеления Саботьор
Зеления Саботьор е зарибяваща игра в която хакваш компютри и навираш ченгетата в дупки. Целта ти е да изпълняваш мисиите и да достигнеш до края на всяко ниво без да те хванат. Успех.
Зеления Саботьор
5.00
4,3K
Лов на Вещици
Лов на Вещици е защитна игра, а ти си в ролята на на сладка вещица. Използвай магическите си сили за да защитиш кристалния замък от безкрайните вражески вълни. Успех.
Лов на Вещици
4.25
6,4K
Sieger: Rebuilt to Destroy
Sieger: Rebuilt to Destroy е онлайн пъзел игра направена от Armor Games. Използвай оръдието си за да разрушаваш замъци, като внимателно прицелваш изстрелите си и избираш правилните цели. Целта ти е да разрушиш замъка с един прецизен изстрел. Успех.
Sieger: Rebuilt to Destroy
5.00
2,7K
3D Parking: City Rumble
3D Parking: City Rumble е забавна и реалистична паркинг игра захранена от Unity3D технологията. Със започването на играта ще паркираш само малки коли, но с напредването през нивата ще ти поверяват все по-скъпи и хубави коли. Успех.
3D Parking: City Rumble
3.83
6,1K