Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Ninja Force
Ninja Force е страхотна аркадна игра от Miniclip.com. Целта на играта е да преминаваш през нивата, като се справяш с всички предизвикателства които се изпречват на пътя ти. Прескачай от сграда на сграда и се промъквай ловко през градската среда. Бъди готов за силния бос на края на всяко ниво.
Ninja Force
3.93
9,8K
Епични Пирати
Епични Пирати е страхотна аркадна игра в която трябва да използвай най-различни оръжия за да разрушиш враговте си. Битките се провеждат на различни арени, докато пътуваш през времето и пространството. Опитай се да оцелееш и да унищожиш враговете си за да напреднеш през нивата.
Епични Пирати
3.00
4,5K
Десперадо
Ситуацията в каубойския град Миниклип става все по-отчайваща с всеки ден, и страха расте. Бандити са превзели целия град, и твоята мисия е да ги спреш. Просто не можеш да оставиш нещата така. Вземи оръжието си и спри наглите бандити преди да са опустошили целия град.
Десперадо
3.50
9,8K
Go Go Go Pikachu
Go Go Go Pikachu е интересна платформна игра в която играеш с любимите ти герои от Покемон. Използвай различни герои за да преодоляваш различните препятствия в играта. Например - използвай костенурката за да плуваш и жабата когато трябва да скочиш на високо. Успех.
Go Go Go Pikachu
4.50
2,6K
Angry Bird Jump Adventure
Angry Bird Jump Adventure е доста трудна игра базирана на предните игри с Angry Birds. Целта ти е да помогнеш на птичките да избягват опасните зелени прасенца и да се изкачваш възмонжо най-високо по нивото. Успех.
Angry Bird Jump Adventure
2.80
3,4K
Принцеса Ана Оцветяване
Оцвети кратинките на тъжната принцеса Ана по твой вкус. Подбери правилните цветове, така че картинката да стане наистина красива. Успех.
Принцеса Ана Оцветяване
5.00
5,5K
ETT
ETT е защитна игра направена на Unity 3D технология, което гарантира превъзходна триизмерна графика. В тази игра ти си сам. Самичък само с твоята 50 милиметрова картечница и твоите инстинкти. Оцелявай възможно най-дълго, преди да станеш за храна на извънземните.
ETT
4.60
4,3K
Air Strike WW2
Air Strike WW2 e реалистична триизмерна игра в която пилотриаш боен изстребител и трябва да стреляш по вражеските самолети. Използвай картечницата и ракетите си за да унищожаваш приближаващите се самолети и да завършиш успешно мисията си. Успех.
Air Strike WW2
5.00
7,1K
Snow Truck Extreme
Snow Truck Extreme е готина игра с 4 различни нива. Целта ти е да изминаваш все по-дълго разстояние с всеки следващ опит. За целта ще имаш възможност да подобряваш камиона си след вски опит. Успех.
Snow Truck Extreme
4.00
6,7K
Darn Snow Challenge
Използвай уменията си за да се справиш със сложните мото-крос трасета в 10 трудни нива. Използвай шпацията за да прескачаш препятствията и дай най-доброто от себе си, за да успееш да стигнеш до финала без да се пребиеш. Успех.
Darn Snow Challenge
4.00
4,7K
Stunt Dive
В тази необичайна игра ще имаш шанса да демонстрираш гмуркаческите си умения. Изпълнявай сложни каскади от възможно най-високите места които намериш. Целта е да изпълниш възможно най-сложната каскада и да спечелиш максимален брой точки.
Stunt Dive
4.25
6,4K
Zombie Strike
Zombie Strike е игра за оцеляване със зомбита. Играта е направена за Unity Player. Ти се озоваваш хванат в капан в една стара ферма пълна със зомбита. Твоята цел е да оцелееш 10 минути, като използваш огромен арсенал от оръжия за да стреляш по опасните зомбита. Успех.
Zombie Strike
3.43
12K
Road of Fury 2: Nuclear Blizzard
Втората версия на култовата игра Road of Fury 2: Nuclear Blizzard е вече тук. В тази версия откриваме много нови оръжия и подобрения за джипа ти. Пали двигателя и се включи в екшъна.
Road of Fury 2: Nuclear Blizzard
4.75
6,4K
Hare Launch
Ти си див заек, който се състезава с една костенурка в пустинята. Като казваме състезание нямаме предвид бягане, а по-скоро изстрелване с оръдие. Пази се от шипове, призраци, чудовища, стари оръжейни снаряди, огромни паяци и вкусни моркови. След всеки опит може да похарчиш спечелените пари за подобрения.
Hare Launch
5.00
2,1K
Lego Star Wars Приключение
Lego Star Wars Приключение е страхотна аркадна игра за феновете на Междузвездни новини и Лего. Играта предлага 4 различни нива и 5 различни герои с които може да играеш. Избери си един и се впусни в невероятния свят на междузвездни войни и лего.
Lego Star Wars Приключение
4.33
28,4K
Sniper Assassin Zombies
Sniper Assassin Zombies е перфектно направена игра с много стрелба по зомбита. Вземи снайпера си в ръка и защитавай позицията си възможно най-дълго.
Sniper Assassin Zombies
4.00
8,5K
Спаси Прасето
Спаси Прасето е нова аркадна игра в която твоя най-добър приятел - прасето е било отвлечено. Минавай през нивата и събирай енергия докато намериш приятеля си и го спасиш. Успех.
Спаси Прасето
4.00
2K
Марио Коледно Предизвикателство
Докато разнася подаръци за послушните деца из цялото кралство дядо Коледа е хванат от лошите чудовища на Баузър. Нашия смел приятел Супер Марио трябва да се притече на помощ и да освободи белобрадия старец. Успех.
Марио Коледно Предизвикателство
3.87
7,7K
Мото Шампион
Мото Шампион е страхотна състезателна игра с мотори направена от ветераните в бранша Miniclip. Избери си отбор и се включи в надпреварата. Карай мотора си с бясна скорост, като се опиташ да я подържаш през цялото състезание. Печели всички състезания, и с напредването в играта ще отключваш все по-мощни машини.
Мото Шампион
4.14
10,5K
Doyu 8-Ball
Doyu 8-Ball е много добре направена билярдна игра, в която можете да играете билярд срещу компютъра или ваш приятел. Приятна игра!
Doyu 8-Ball
4.50
6,7K