Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Игри с резултати - игри, в които можете да запишете вашите резултати и да спечелите карма точки.
За да запишете вашите постижения и да печелите точки, трябва да се регистрирате и да влезете в акаунта си.
Регистрацията е безплатна и ще ви позволи да запазите любимите си игри и да ги споделите с приятелите си.
Ракета 2020
През 2020 година станцията Горгона е изпратила ракета за да изследва планетата Зоронос. Целта на експедицията е да открие редки минерали, но ракетата е ударена от метеорит и се заклещва в бездната. Трябва да успееш да управляваш ракетата и да долетиш то хоризонта. Успех.
Ракета 2020
5.00
2,3K
Кървав Катерач
Кървав Катерач е ретро игрица в която трябва да подскачаш като луд по платформите нагоре. Целта е да достигнеш колкото се може по нависоко. Успех.
Кървав Катерач
5.00
3,7K
Зомби Камион 2
Зомби Камион 2 (Zombie Truck 2) е втората версия от поредицата игри. Ти управляваш камион, който прилича на руски ЗИЛ, и стреляш по зомбита и спасяваш оцелели от ужаса. Пали двигателя и се впусни в екшъна.
Зомби Камион 2
2.67
6,8K
Лудия Стрелец
Простичка но много динамична игра, в която единствената ти цел е да бягаш напред и да стреляш по всичко живо. Събирай и монетките за максимален резултат.
Лудия Стрелец
5.00
2,6K
Първи Полет
Първи Полет (Splendids First Flight) е игра вдъхновена от нашумялата напоследък Flappy Bird. Принципа е същия - трябва да преминаваш през празните пространства и да се опитваш да стигнеш възможно най-надалеч.
Първи Полет
3.00
3,3K
Сидония 2
Сидония 2 е динамичен шутър, като действието се развива в космоса. След ужасен инцидент на космическата станция на планетата Марс доктор Мартинс е изпаднал в беда. Сражавай се в опасна среда, за да спасиш доктора. Успех.
Сидония 2
5.00
3,1K
Рали в Каменната Ера
В играта Рали в Каменната Ера участваш в едно праисторическо състезание, с праисторически коли. Карай възможно най-бързо и събирай златните монети за максимален резултат. Успех.
Рали в Каменната Ера
4.00
5,2K
Модерно Мото Състезание
Модерно Мото Състезание е динамична състезателна игра с мотори и страхотна графика. Играта предлага 5 различни места където може да караш мотора си. На всяко място има по 5 писти, което прави общо 25 писти които трябва да минеш. Пали мотора и се впусни в надпреварата.
Модерно Мото Състезание
4.00
7K
Ксеникс 3D 2
Ксеникс 3D 2 e римейк на популярната ретро игра. Целта ти е да запълниш парченца от игралното поле, като чертаеш линии. Така превземаш малко по-малко територия. За да минеш на следващото ниво трябва да си завзел по-голямата част от картата. Успех.
Ксеникс 3D 2
5.00
4,1K
Трицветни Блокчета
Трицветни Блокчета е римейк на супер популярната ретро игра Арканоид. Целта ти е да разбиеш всички цветни тухлички по екрана. Някои от тях отнемат повече от един удар за да се разрушат. Успех.
Трицветни Блокчета
3.00
3,3K
Унищожението на Косматите Топки 2
Зли чудовища са отвлекли малко сладко котенце за да принесат в жертва на техния Бог. Твой дълг е да спасиш малкото сладко създание от неговата зла участ. Пускай камъни, бомби и други предмети за да прочистиш косматите чудовища. Трябва да не остане нито едно чудовище за да преминеш на следващото ниво.
Унищожението на Косматите Топки 2
3.00
6,6K
Товарни Камиони - Рейсинг
Втората версия на играта Товарни Камиони е вече тук. Новата версия на играта предлага нови камиони и нови писти. Пали двигателя и се впусни в надпреварата с огромните машини. След всяко състезание може да използваш събраните пари за да подобряваш камиона си.
Товарни Камиони - Рейсинг
3.00
14K
Смъртоносно Пътуване
Смъртоносно Пътуване е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Ти си в ролята на известен ловец на глави. Преследвай престъпници с рокерския си мотор, събирай монети, гориво и други бонуси. След всяко състезание може да използваш парите които си изкарал за да подобряваш мотора и оръжията си.
Смъртоносно Пътуване
3.00
6,4K
Супер Бегач
Супер Бегач е безкрайна игра в която трябва да бягаш през автоматично генерирани нива. Бягай, скачай и се плъзгай за да избягваш препятствията. Събирай монети по пътя си за максимален резултат. Успех.
Супер Бегач
5.00
4,5K
Крадци на Коли
Нова хитова игра - Крадци на Коли. Ти си в ролята на крадец на коли. Използвай картата за да намираш набелязаните коли, спри до нея и я открадни. След като я откраднеш трябва да я закараш на сигурно място без да я разбиеш. Успех.
Крадци на Коли
2.50
18,6K
Час Пик: Мотокрос
Омръзнали ли са ти огромните задръствания в града? Пали мотора и карай все едно няма задръствания. Карай по покривите на колите които са приклещени в трафика. Внимавай защото полицейските коли също са в задръстването и ще те подгонят. След всяко ниво може да подобряваш мотора си.
Час Пик: Мотокрос
5.00
15K
Обирджии
Една наистина невероятна игра. Мисията ти е да обираш банките на три различни града, след което да успееш да се отървеш от ченгетата които те преследват. С напредването на играта полицаите ще стават все по-бързи и умни, за това трябва да подобряваш автомобила си за да успееш да им се измъкнеш.
Обирджии
5.00
8,4K
Праисторическа Акула
Гладната акула отново е тук - този път в праисторическа версия на добре познатата ни игра. Храни гладната акула със всичко което ти попадне - хора, динозаври и летящи създания.
Праисторическа Акула
4.00
14,4K
Копаещото Зомби
Зомбитата отдавна са победени и хората са ги закопали дълбоко под земята. Сега те се опитват да достигнат пак до повърхността. Ти си в ролята на зомби което също се опитва да се върне на земята. Прокопавай си път нагоре, събирай бонуси и се пази от лошите.
Копаещото Зомби
3.00
3K
Симпсънс състезание с Колела
Нова игра с любимите ни герои от семейство Симпсънс. Този път те са си организирали шантаво състезание с колелета. Можеш да играеш с всички четирима от семейството, но първо трябва да ги отключиш. Успех.
Симпсънс състезание с Колела
5.00
4,9K