Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Раздели Секундата
Раздели Секундата (Split Second) е много добре направена състезателна игра с коли. Играта предлага четири различни автомобила, с които можете да се състезавате, но последният е заключен, трябва да спечелите определен брой състезания, преди да можете да се възползвате от него. Изберете колата, която най-много ви допада и се включете в надпреварата за първото място. Карайте възможно най-бързо, дрифтете по завоите и използвайте X, за да забавите опонентите си. Успех!
Раздели Секундата
3.43
17,4K
Шофьор на линейка
Шофьор на линейка е транспортна игра в която ти си шофьор на линейка в местната болница. От теб се очаква да шофираш бързо и сигурно, и да транспортираш пациентите до болницата.
Шофьор на линейка
3.40
42,1K
Rally Point
3D Рали с много добра графика.
За да играете тази игра ви трябва Shockwave plugin.
Rally Point
3.36
441,5K
Trial Lumber Park
Trial Lumber Park е оффроуд игра в която караш кросовия си мотор по трасе в гората. Карай мотора внимателно защото трасето е изпълнено с най-различни препятствия и рампи. Дай най-доброто от себе си и се опитай да дадеш най-добро време за всяко състезание.
Trial Lumber Park
3.33
5,3K
Helicrane
Helicrane е забавна игра, в която пилотираш спасителен хеликоптер и трябва да помогнеш на спасителите на земята да достигнат до целта си. Повдигай препятствията които пречат на спасителите да стигнат до края на нивото. Със спечелените точки и пари може да подобряваш хеликоптера или да си купуваш нови.
Helicrane
3.33
6,2K
Улично Рали 3
Улично Рали 3 е много добре направена игра в която се състезаваш срещу други рейсъри. Има 4 различни коли и 8 различни писти, но първо ще трябва да ги отключиш. Пали двигателя и спечели няколко състезания за да подобриш колата си. Успех.
Улично Рали 3
3.33
12,5K
Построй Град
Построй Град е стратегическа игра в която трябва да планираш и управляваш цял град. Играта е вдъхновена от PC класиката Sim City. Ти си новоназначен кмет и задачата ти е да построиш и управляваш цял град. Започваш на гола ливада, която трябва да превърнеш в един прекрасен град. Строй пътища и електроцентрали, осигури място за живеене. Направи този град едно атрактивно място за живеене.
Построй Град
3.33
7,8K
Въртящ се балон
Въртящ се балон е нов вид Зума игра, в която стреляте с цветни балони, като се стараете да подредите три или повече балона от един цвят, за да изчезнат.
Въртящ се балон
3.33
32K
Blackbeard
Целта е да отстреляш гюлетата преди да достигнат Х.
Blackbeard
3.33
92,2K
Gold Miner Vegas
Gold Miner Vegas e подобрена версия на Gold Miter Classic. Както в класическата игра и тука трябва да използвате куката, за да събирерте златни късове скрити в недрата на земята. Съберете определен брой злато, за да преминете на следващото ниво.
Gold Miner Vegas
3.30
110K
Crazycle
Crazycle е страхотна състезателна игра с мотори. Избери си карач и се впусни в надпреварата. Целта ти в тази игра е да изпълняваш трикове както на земя, така и във въздуха за да трупаш турбо и подоброения за мотора си. Всяко ниво е съставено от няколко мисии. Успех.
Crazycle
3.29
8,2K
Легендата за Шима
Легендата за Шима е триизмерна състезателна игра с Лего играчки. Играта е за Unity Player, и графиката и е зашеметяваща. Избери си рейсър и кола и се впусни в надпреварата. След всяко състезание можеш да подобряваш колата за да печелиш по-лесно състезанията. Успех.
Легендата за Шима
3.29
13,4K
Suma The Lost Treasure
Стреляйте с цветни топчета, така че да наредите три или повече едноцветни топчета в редица, за да изчезнат.
Suma The Lost Treasure
3.29
113,2K
Уроци по паркиране
Паркирайте колата на посоченото място преди да ви е изтекло времето. Пазете другите коли.
Уроци по паркиране
3.29
65K
Трактор Сила
Карайте огромен трактор по скали и хълмове. Не давайте много газ ако гумите почната да почервеняват, защото трактора ще експлодира.
Трактор Сила
3.27
352,8K
Огненото Момче и Водното Момиче 4
Четвъртата версия на страхотната приключенска игра Огненото Момче и Водното Момиче е вече и при нас. Целта ти е същата, както и в предните версии - да помогнеш на Огненото Момче и Водното Момиче да преодолеят всички опасности и пъзели които ги очакват в Ледения Храм. Не забравяй че огъня и водата никога не трябва да се смесват. Успех.
Огненото Момче и Водното Момиче 4
3.25
29,2K
Toki
Помогнете на горилата Токи да спаси отвлечената принцеса.
Toki
3.25
22K
PIMP my BMW
Искало ли ви се е някога да си купите поръчково БМВ кабриолет? Тази игра ви дава възможност да си помечтаете още малко, като тунинговайте вашето мечтано БМВ кабрио.
PIMP my BMW
3.25
140K
The Enchanted Cave 2
The Enchanted Cave 2 е уникална куест игра в която трябва да обикаляш огромна пещера и да се сражаваш с отвратителните твари които я пазят. Сражавай се с различни чудовища докато си пробиваш път през пещерата. Успех.
The Enchanted Cave 2
3.17
4,2K
Truck Farm Frenzy
Truck Farm Frenzy е нова забавна игра с камиони и джипове. Обикаляй с камиона си из различни ферми, и се опитай да завършиш нивата на време. Внимавай да не строшиш машината преди да си стигнал до финиша.
Truck Farm Frenzy
3.17
4,9K