Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Най-популярни игри за седмицата - игри сортирани по полулярност през седмицата.
Покемон Ски
Забавна ски игра със Саша от Покемон филмчетата. Спускай се със ски по стръмната писта и събирай бонусите. Избягвай препятствията и скачай от скоковете за максимален резултат.
Покемон Ски
3.00
4,8K
Пасианс Пирамида
Пирамидата е популярна игра с карти от типа пасианс. Целта в тази игра е да премахнеш всички карти от пирамидата преди да изтече времето.
Пасианс Пирамида
3.00
8,9K
Леприкон Приключение
Леп Леприкона е изгубил златото си и има нужда от помощ за да си го вземе. Помогни му да открие всичкото злато скрито из нивата, и да се справя с безбройните препятствия пред които се изправя.
Леприкон Приключение
4.25
7,6K
Пържено пилешко
Нова игра за готвене в която ще помагате на Кевин да сготви вкусното пилешко по специална рецепта. Следвайте рецептата и се забавлявайте докато готвите.
Пържено пилешко
3.50
90,7K
Майсторско Паркиране
Много трудна игра за паркиране, в която трябва да паркирате огромен камион с ремарке, на отбелязаното място за паркиране. Трябва да паркирате камиона по обозначеният начин, предницата трябва да е там където пише front.
Майсторско Паркиране
4.00
97,2K
Гневът на Титаните
Гневът на Титаните е уникална Unity игра. Препоръчваме игра на цял екран за максимално удоволствие. Играта е направена по филма Гнева на Титаните. Твоята мисия е да се сражаваш срещу войните на Кронос. Използвай могъщия си меч и посичай чудовищата които ти се изпречват на пътя.
Гневът на Титаните
4.00
11,8K
Pimp my Future Car
Изберете най-подходящите части за колата прототип.
Pimp my Future Car
5.00
23,2K
Крадец без Късмет
Крадец без Късемт в която трябва да помогнеш на крадеца да избяга от гробницата като скача по вървящите се зъбни колела. Събирай възможно най-много злато за да го използваш по-късно за подобряване на уменията си.
Крадец без Късмет
3.00
6,1K
Chaos Faction 2
Бийте се срещу противниковия отбор с разнообразни оръжия като пращи, бухалки,, ножове, огнестрелно оръжие и др.
Chaos Faction 2
4.00
32,9K
Charles 007
Принц Чарлз в ролята на таен агент. Целта е да спасиш Барак Обама от куклус клан.
Charles 007
5.00
60,9K
Alliant
Изградете защита за вашата база и казарми с които да тренирате войска и да атакувате врага.
Alliant
5.00
20,7K
Acne Be Gone
Изстискайте колкото се може повече трънчета и пъпки от младежа преди да изтече времето.
Acne Be Gone
5.00
5,5K
Тихия убиец
Много трудна екшън игра в която ти си в ролята на професионален убиец който трябва да изтрепе лошите типове без те го видят или усетят. Когато избиете всички врагове на екрана може да се придвижиш напред за още екшън.
Тихия убиец
4.00
27,1K
9 Dragons
Флаш версия на не безизвестната MMORPG
9 Dragons
5.00
34,4K
Улвърин в Токио Гонка
Улвърин в Токио (Wolverine Tokyo Rail Rush) е игра в която трябва да бягаш възможно най-бързо. Мисията ти е да помогнеш на Улвърин да превземе влаковата мрежа на Токио. Разсичай смъртоносни нинджи и скачай от влак на влак, като се опиташ да стигнеш възможно най-далеч.
Улвърин в Токио Гонка
4.50
9,8K
Bug Hunter
RPG игра със стрелба. Ти си ловец на насекоми-мутанти и твоята задача е да ги унищожиш.
Bug Hunter
3.00
13,6K
Градина с цветя
Трябва да садиш едно до друго цветята от един вид. Целта е да засадиш максимално много еднакви цветя.
Градина с цветя
3.62
127,1K
Gold Miner Vegas
Gold Miner Vegas e подобрена версия на Gold Miter Classic. Както в класическата игра и тука трябва да използвате куката, за да събирерте златни късове скрити в недрата на земята. Съберете определен брой злато, за да преминете на следващото ниво.
Gold Miner Vegas
3.27
112,5K
Екстремно Рали 4х4
Зимата е вече тук и е време за годишното 4х4 рали. Премини през всички нива за възможно най-кратко време за да отключиш още коли. Успех.
Екстремно Рали 4х4
3.75
30,6K
Пазителя на Четирите Елемента
Някъде, на края на света, има един мистериозен остров. Много съкровища са скрити на острова, но най-ценното от всички са магическите свитъци на четирите елемента. Стария и мъдър монах-пазител на свитъците ги охранява от злите армии на тъмния Лорд, който от години се опитва да се докопа до безценното съкровище.
Целта ти в тази игра е да строиш и подобряваш защитни кули на пътя на армията, и да не позволяваш на враговете да достигнат до магическите свитъци.
Пазителя на Четирите Елемента
3.50
21,1K