Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Най-популярни игри за седмицата - игри сортирани по полулярност през седмицата.
Племето Арес
Има поговорка в едно древно племе, че бога на войната Арес, ще избере най-силния и най-смелия войн в това племе за негов наследник. За да бъдеш следващия бог на войната трябва да преминеш изпитания за сила и мъдрост. Сражавай се с враговете които ти се изпречват, за да докажеш че си достоен заместник на великия бог на войната.
Племето Арес
4.00
10,3K
Градина с цветя
Трябва да садиш едно до друго цветята от един вид. Целта е да засадиш максимално много еднакви цветя.
Градина с цветя
3.67
125,8K
Крайцер
Игра с кораби, в която подреждате корабите си и почвате да се обстрелвате с противника, като не виждате противниковите кораби. Който първи потопи всички вражески кораби, печели играта.
Крайцер
4.00
9K
Древната Планета
Древната Планета е страхотна тауър дефенс игра в която е налична и за мобилни устройства. В тази игра ти управляваш древна раса която се опитва да защити планетата си от нападение. Строй защитата си, поправяй и ъпгрейдвай кулите си за да устоиш на вражеските атаки.
Древната Планета
4.25
22,6K
Слънчево затъмнение
Внимание!!! Играта е голяма и зарежда бавно. В тази игра ще се сражаваш с различни врагове, и ще можеш да отключваш различни оръжия. Отначало играта е малко скучна но после става интересно.
Слънчево затъмнение
3.00
5,2K
Underwater Tower Defense
Подводна защитна игра, в която строите кули и подводници за отбрана от морските обитатели.
Underwater Tower Defense
3.00
14,4K
Mahjongg
Цъкайте по еднаквите блокчета, за да изчезнат.
Mahjongg
4.33
83,4K
Бой в бара
Бой в бара е триизмерна игра в която участваш в масов бой в местната кръчма. Разбий каубоите с юмруци, маси и столове. Успех.
Бой в бара
4.16
38,6K
Железния Човек 3
Страхотна нова игра вдъхновена от новия филм за Железния Човек. Помогни на Тони Старк да тества и калибрира новия си MARK 42 костюм. След като приключите с калибровката на костюма, започва истинското приключение. Ще трябва да изпълнявате опасни спасителни мисии, с които може да се справи само железният човек.
Железния Човек 3
4.17
13,1K
Отбор Снайпер
Отбор Снайпер е една наистина забележителна флаш игра. В тази игра ти контролираш четирима снайперисти от твоя отряд. Сменяй войниците и стреляй по вражеските сили от разстояние. Бъди много внимателен защото стрелба по цивилните не се толерира.
Отбор Снайпер
4.22
62,8K
Кънтър Страйк M4A1
В играта Кънтър Страйк M4A1 враговете ще изкачат от 10 различни места на случаен принцип. Трябва да разстреляш всеки терорист два пъти. Внимавай защото живота ти е ограничен. Застрелвай враговете бързо за да не те уцелят.
Кънтър Страйк M4A1
4.08
69,6K
Dragon Ball боеве 2.0
Нова версия на страхотната бойна игра Dragon Ball боеве. Избери си любимия боец и се впусни в битката. Много серийки и тайни удари.
Dragon Ball боеве 2.0
3.00
7,1K
Яки мотори
Карайте вашия трейл байк през различни препядствия и се опитайте да запазите равновесие. Играта е с много добра графика и много подобрения за мотора.
Яки мотори
4.00
52,7K
Flying Candy
Много пристрастяваща игра, в която трябва да предизвиквате верижна експлозия сред летящите балони. Много подобрения и интересни нива.
Flying Candy
4.00
7,6K
Улични Бойци
Много добра игра подобна на Street Fighter.
Улични Бойци
4.00
26,5K
Uphill Rush 2
Игра с мотори, в която освен мотор можете да карате скутерче и скейтборд.
Uphill Rush 2
4.00
110,6K
Crazy Flasher 3
Уличен бой 3
Crazy Flasher 3
4.50
23,5K
Gold Miner Vegas
Gold Miner Vegas e подобрена версия на Gold Miter Classic. Както в класическата игра и тука трябва да използвате куката, за да събирерте златни късове скрити в недрата на земята. Съберете определен брой злато, за да преминете на следващото ниво.
Gold Miner Vegas
3.30
111,4K
Екстремно Рали 4х4
Зимата е вече тук и е време за годишното 4х4 рали. Премини през всички нива за възможно най-кратко време за да отключиш още коли. Успех.
Екстремно Рали 4х4
3.77
29,9K
Червеният Бутон
Червеният бутон е пъзел игра изпълнена в ретро стил. Пиксел Арт графиката допринася за ретро-излъчването на играта. Ти си в ролята на малък робот който може да копира движенията на други създания и да ги използва за да преодолява различни препятствия. Целта на всяко ниво е да достигнеш невредим до изхода. Успех.
Червеният Бутон
3.75
9,4K