Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Най-популярни игри за седмицата - игри сортирани по полулярност през седмицата.
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена е страхотна аркадна игра с любимите ни герои от анимационния сериал Костенурките Нинджа. В началото на играта можеш да играеш само с Леонардо, но скоро след това можеш да избираш и някой от останалите герои.
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена
4.07
130,9K
Спри ГМО
Спри ГМО е игра за оцеляване в която трябва да защитаваш посевите си от генно-модифицираните зеленчуци. Използвай огромен арсенал от различни оръжия и скачай по тиквите за да събираш златни монети, с които да си купуваш нови оръжия.
Спри ГМО
4.00
5,9K
Паркиране със Стил
Паркирай колата си със стил в големия град. Опитай се да паркираш без да я одраскаш или удариш в другите коли. Опитай се да бъдеш максимално бърз, защото ако изтече времето ще трябва да започнеш отначало. Играта предлага 8 забавни нива. Успех.
Паркиране със Стил
4.00
14,8K
Mario Fruit Bubbles
Марио и принцесата са на пикник и си почиват сред цветя, гъби и плодове. Изберете най-добрите плодове и цветя за принцесата, за да я направите щастлива. Изстрелвайте различните фигури, така че да се подредят 3 или 4 в редица, за да ги дадете на принцесата.
Mario Fruit Bubbles
3.00
37,1K
Билярд 8 Ball Multiplayer
Една наистина невероятна онлайн игра направена от Miniclips.com. Това е мрежови билярд в който можете да играете срещу хиляди други истински играчи, да участвате в турнири и да печелите различни награди.
Билярд 8 Ball Multiplayer
3.98
146,2K
Брейкър
Доста динамична игра с платформи по които трябва да подскачаш. Избягвай враговете и счупи всички блокове за да изчистиш нивото. Ретро графика и звук придават на играта наистина автентичен звук.
Брейкър
3.00
2K
Градина с цветя
Трябва да садиш едно до друго цветята от един вид. Целта е да засадиш максимално много еднакви цветя.
Градина с цветя
3.61
106,3K
Рубик
Логическа игра, в която трябва да подредите кубчето на Рубик. Опитайте се да подредите куба за минимално време с минимален брой движения, за да спечелите максимален брой точки.
Рубик
5.00
14,5K
Ядрено правосъдие 2084
Ядрено правосъдие 2084 е интересен микс между бойна и защитна игра. Ти си в ролята на надзирател от затвора и трябва да спреш затворниците от бягство. Бий се с тях и подобрявай уменията си след всяка вълна за да можеш да удържиш по-дълго.
Ядрено правосъдие 2084
5.00
8,1K
Initial Conflict
Динамичен екшън в който бягате и скачате, докато стреляте по вражеските роботи. След всяко ниво можете да купувате нови по-мощни оръжия.
Initial Conflict
3.00
8K
Ярост и Куршуми
Ярост и Куршуми е шутър от първо лице. Ти си част от специален отряд койтое открил вражеска лаборатория и трябва да я разруши. Грабни оръжието си и елиминирай всички гардове на лабораторията. След това трябва да се промъкнеш до ядрото и да се обезопасиш сградата.
Ярост и Куршуми
4.03
26,1K
Марио Екстремно Приключение 3
Третата версия на аркадната игра Марио Екстремно Приключение. Помогни на любимия си Нинтендо герой събере всички монети по нивото и да достигне до изхода невредим. Прескачай бездните и капаните и се пази от коварните Кумби.
Марио Екстремно Приключение 3
5.00
1,9K
Екстремно Рали 4х4
Зимата е вече тук и е време за годишното 4х4 рали. Премини през всички нива за възможно най-кратко време за да отключиш още коли. Успех.
Екстремно Рали 4х4
3.72
19,4K
Щурите герои
Щурите герои е първата unity защитна игра, която добавяме в колекцията си. Играта предлага отлична графика и пристрастяващ геймплей и упгрейд система. Водете епични битки, срещу армията на черният рицар и използвайте събраният опит, за да подобрявате защитните си кули или да отключите нов вид кули.
Щурите герои
5.00
9K
Чудовищни Гуми
Чудовищни Гуми е много добра състезателна игра с подобрения. Играта предлага 16 различни писти в които се състезаваш срещу останалите опоненти. В началото на играта само един състезател е наличен, но с напредването на играта ще отключиш и другите. След всяко рали можеш да подобряваш джипката си. Успех.
Чудовищни Гуми
5.00
6,9K
Ninja+ 2
Съберете всички монети, за да минете на следващото ниво.
Ninja+ 2
5.00
28,1K
ATV CANYON
ATV CANYON е забавна и пристрастяваща игра с каскади - ти караш мощно АТВ през красив пейзаж.
ATV CANYON
5.00
23,2K
Kate Dressup
3.00
17,9K
Best Figther
Докажете се като най-добрият боксьор, като победите противникът си в този боксов мач? Блокирайте вражеските атаки и нанасяйте удъри с раце в удобните моменти.
Best Figther
4.00
14,8K
Говорещата Kотка Tom 3
Игра базирана на популярна апликация за Андроид - говорещата котка. Том е твоята домашна котка която реагира на докосвания и повтаря всичко което кажеш със смешен глас.
Говорещата Kотка Tom 3
3.66
91,4K