Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Най-популярни игри за седмицата - игри сортирани по полулярност през седмицата.
Градина с цветя
Трябва да садиш едно до друго цветята от един вид. Целта е да засадиш максимално много еднакви цветя.
Градина с цветя
3.71
119,8K
Slice Fortress Defense 2
Тренирайте различни видове войници и ги поставяйте на стратегически позиции, за да защитите крепостта си.
Slice Fortress Defense 2
4.50
17,5K
Own goal world cup
Играйте джаги с отборите от световното първенство.
Own goal world cup
3.00
48,1K
BackStreet Soccer
Уличен футбол с мотиви то играта "уличен боец".
BackStreet Soccer
5.00
51,8K
Penguinoids
Забавна игра с пингвини. Целта е да разбиете тухлите, като отскачате с пингвините от трамплина.
Penguinoids
4.50
12,2K
Tractor Parking HD
Tractor Parking HD е страхотна триизмерна игра. Действието се развива в селска ферма, където ти управляваш трактор и трябва да го паркираш на точно определено място за да минеш нивото. Внимавай да не се блъскаш в оградите и другите препятствия тъй като енергията ти е ограничена. Успех.
Tractor Parking HD
5.00
7,1K
Кралски битки
Кралски битки е защитна игра в реално време. Войските са стрелци, мечоносци и магьосници. Защитавай кралството си и тренирай войници докато станеш достатъчно силен за да разбиеш неживите сили.
Кралски битки
4.43
12,7K
Футболна Супер Звезда
Страхотна триизмерна игра за любителите на футбола. Играта изисква инсталиран Unity Player. Играе се с измислени анимационни герои, което прави играта още по-забавна. Избери си любим отбор и се впусни в надпреварата. Успех.
Футболна Супер Звезда
5.00
4,5K
Говорещата Kотка Tom 3
Игра базирана на популярна апликация за Андроид - говорещата котка. Том е твоята домашна котка която реагира на докосвания и повтаря всичко което кажеш със смешен глас.
Говорещата Kотка Tom 3
3.69
97,8K
Главички Евро 2012
Готина спортна игра в чест на европейското първенство по футбол 2012. Избери си любим отбор и се пусни на 1 на 1 срещу друга държава. Целта е да връщаш топката с глава в полето на противника.
Главички Евро 2012
3.67
62,9K
Пиксел 2
Новата версия на ретро играта Пиксел е вече и при нас. Новата игра предлага много нови нива, оръжия и противници. Управлявай космическия си кораб, и събирай пиксели. Стреляй по нападащите те вражески кораби.
Пиксел 2
5.00
12K
Екстремно Рали 4х4
Зимата е вече тук и е време за годишното 4х4 рали. Премини през всички нива за възможно най-кратко време за да отключиш още коли. Успех.
Екстремно Рали 4х4
3.70
27,7K
Бойна Арена
Бойна Арена е екшън платформена игра с пикселизирана графика. Ти и твоите приятели сте изядени от побъркан компютър и трябва да си пробиете път навън с бой. Успех.
Бойна Арена
3.47
10,5K
Червеният Бутон
Червеният бутон е пъзел игра изпълнена в ретро стил. Пиксел Арт графиката допринася за ретро-излъчването на играта. Ти си в ролята на малък робот който може да копира движенията на други създания и да ги използва за да преодолява различни препятствия. Целта на всяко ниво е да достигнеш невредим до изхода. Успех.
Червеният Бутон
3.75
8,2K
Торта с Дора
Дора много обича торта, и днес ще си приготвите вкусна домашна торта за рождения ден на нейната най-добра приятелка. Помогни на Дора с приготвянето на тортата.
Торта с Дора
3.67
34,4K
Супер Рали 3D
Супер Рали 3D е една наистина невероятна триизмерна игра с коли. В тази игра можеш да се състезаваш с 4 различни автомобила, но първо трябва да ги отключиш. Пали двигателя и се включи в надпреварата срещу компютърно управляваните опоненти.
Супер Рали 3D
4.18
32,1K
Зомботрон 2: Машина на времето
Това е новата версия на играта Зомботрон, направена от небезизвестните miniclip.com. В новата версия откриваме много нови нива и оръжия. Включи се в играта и започни да избиваш зомбитата които ти се изпречват на пътя.
Зомботрон 2: Машина на времето
5.00
5,4K
Европейска Котка 2
Втората версия на логическата игра Европейска Котка е вече и при нас. В нея трябва да помогнеш на сладкото малко коте да се храни докато пътува из Европа. Цъкай по ледените блокчета и други обекти за да ги накараш да изчезнат и да освободят пътя за пицата на котката.
Европейска Котка 2
4.50
7,9K
Happy Bike
Игра с мотори с монго приятна графика. Карайте мотор и стигнете до края на нивото без да паднете.
Happy Bike
3.00
13,8K
Penalty Fever
Спортна флаш игра, в която избирате вашият отбор и противник и след това бийте и пазете дуспи.
Penalty Fever
5.00
71,2K